Przy wojopoczcie przydałoby się dodać przycisk pomocy. Na zasadzie pop-upa, w którym opisane byłoby jak formatować tekst. Bo jeżeli dobrze pamiętam z pre-ery, to takiej opcji nie było... chyba, że: umieściliście to w samouczku, to powinniście to przenieść do okna wp.
W takim wypadku udoskonalenie samouczka też, by się przydało. Nie na zasadzie włączenia i wyłączenia w opcjach, ale na ekranie gry powinien pojawić się przycisk wywołujący i zamykający samouczek, ze spisem treści aby łatwo nawigować pomiędzy kolejnymi krokami, bo na zasadzie ciągłego klikania "dalej i wstecz", to jest po prostu męczące (z tego powodu nie dotrwałem do końca kroku 2) i łatwiej się zapytać innego gracza niż znaleźć w samouczku.
Jedną z funkcjonalności boksu po prawej na górze ma być docelowo pokazywanie porad dotyczących elementów na odwiedzanej stronie (np. po najechaniu albo po prostu). Ale jeszcze nie ma tego; bo to mnóstwo roboty zresztą.
Z doświadczenia wiem, że jeżeli coś jets zaprezentowane w notkach a nei w samej grze, to zawsze będzie sie dopytywał, choćby system tworzenia wojopoczty był taki sam jak an wiki/forum/nieznamsienainformatycealewidzialemtakiefajnecoś
Z doświadczenia wiem, że jeżeli coś jets zaprezentowane w notkach a nei w samej grze, to zawsze będzie sie dopytywał, choćby system tworzenia wojopoczty był taki sam jak an wiki/forum/nieznamsienainformatycealewidzialemtakiefajnecoś
Yessir!
KoniAK napisał/a:
http://rivangoth.net/viewtopic.php?t=1645 Większość tego co dodano masz zapisane, a posprawdzać jak używać możesz na forum...
Oczywiście. Widziałem to, nawet przeczytałem. I tak moje korzystanie z wp, to tylko czytanie wiadomości, które miejsce na turnieju zająłem. Po prostu ja tu występuję z troską o przyszłych pokoleniach, które będą korzystały z wojopoczty, a nie czytały forum/wiki/cokolwiek. Dlatego:
Fayl napisał/a:
Jedną z funkcjonalności boksu po prawej na górze ma być docelowo pokazywanie porad dotyczących elementów na odwiedzanej stronie (np. po najechaniu albo po prostu). Ale jeszcze nie ma tego; bo to mnóstwo roboty zresztą.
Taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje i można już zamknąć ten temat.
I wszystkie obecnie dostępne tagi są w tej wiadomości podlinkowanej. Co nie znaczy że nie dodamy nowych jak ktoś ładnie poprosi i będziemy mieli trochę wolnego czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum