Cecylia siedziała na pieńku i rzucała nożem w drzewo. W obozie panował chaos. Żołdacy rozpełzli się po okolicy by ukraść coś do jedzenia i pochędożyć okoliczne dziewki. Część z nich leżała pijana w trupa. Między tym wszystkim łaził tłusty mnich czy mniszka, nie było widać za bardzo różnicy, pomstował na wszechobecną sodomię popijając piwo z dzbana.
-Odsuń swój smoczy, tłusty zad klecho, bo ci zrobię akupunkturę!
"Smoczy" to jest myśl! Zmiana planów, podejdź no tu
Mnich doturlał się dostojnie.
-Bij w dzwony na zbiórkę, bo jeszcze trochę a trzeba będzie alfonsa nająć by opanować ten burdel.
Po kilku ładnych godzinach większość pianej hałastry stawiła się na placu apelowym.
-Nie wiem czy ktokolwiek z was zauważył ale mamy tutaj niezły bajzel. Nie wyglądacie jakby wam to przeszkadzało, ale że tak powiem po wojskowemu: jebie mnie to. Jutro o świcie wyruszamy rozprawić się z Zakonem Smoka, o brzasku czwórkami z pełnym oporządzeniem. Jednym słowem Wojna! Spocznij! Odmaszerować.
Tya bardzo prosto. Czekałem az spełnimy warunek wojenny o tym ze nie ma szturmów przez 72h i mimo ze był na zielono to w magiczny sposób przegraliśmy -.-'
Dwukrotnie za pomocą HDK rozwalilem magnatów w ten sposób. Więc musze wam to wytłumaczyć łopatologicznie.
Warunek Działa na agresora czyli KTOKOLWIEK to kliknie, wygra ten, kto w danym czasie, w danej sytuacji ATAKOWA? GILDIE. I niezależnie czy kliknie to mistrz Zakonu czy Szarych ieczy - po 3 dniach bez walk wygrywa ten, co gildie zaatakował.
Tya bardzo prosto. Czekałem az spełnimy warunek wojenny o tym ze nie ma szturmów przez 72h i mimo ze był na zielono to w magiczny sposób przegraliśmy -.-'
Desmond, przecie Ty nie grasz na retro!
Ale co tam, w takich nerwach każdy by się źle zalogował. Post klimtyczny ukaże się po świętach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum