Mam małe pytanko... jaki jest maksymalny poziom profitów? Wiem, że się zmienił, ale czy to zmiana w stylu: rozłożenie zamiast na 7 to na 10 lvl czy raczej do 7 jest jak było a później rośnie dalej? Innymi słowy: na którymś lvl się kończy czy w teorii można mieć np. 1mln lvl profitu gdyby się komuś zapomniało parę lat ery resetować?
Podejrzewam, że to będzie w grze... Zaraz start ery, ale masz 80 turek, więc spokojnie i 10 godzin możesz przeznaczyć na analizę bóstw i profitów z tym związanych. Poza tym - tak, jest temat na forum, wpisz sobie w wyszukiwarce "wyznania". Temat się nazywa jakoś "Niewierzącym wiatr w oczy".
Tam jakoś przegapiłem, więc tu napiszę: wzór który był kiedyś na sztywno dla wszystkich profitów (taki jak piszesz), teraz jest konfigurowalny dowolnie dla każdego profitu. Więc wartości niekoniecznie muszą być wg niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum