No ta bene dalej jest cos z tymi wirtualami spierniczone ale odnosnie podróżowania
raz po wykupieniu 120 turek przerzuca mnie miedzy wioskami a innym razem nie
Poza tym wczoraj trochę zmienialiśmy w dniach wirtualnych bo był jeden błąd przy przypływie tur innym niż dwunastominutowy.
1. wyświetla wszystkich online z danej lokalizacji po prawej, w teorii to na środku wszyscy widzą chyba, że klikniesz na nick i wybierzesz opcje "szepnij" lub przejdziesz na czat gildii/szkoły (?)
2. Troszkę dziwnie rozwiązane: klikasz na kram różności, później na "lista zdobyczy" i dopiero w "kup zdobycz" wpisujesz co chcesz
3. Nie wiem
4. Miałem przygotowaną odpowiedź na taką sytuację, ale zapomniałem...
EDIT: drugie jest tak samo zakołowane jak wystawianie na pchli targ
EDIT 2: dodajcie do wojopoczty jakieś bardziej widoczne info, nie wiem, pokolorujcie, dajcie większą czcionkę na info, że wiadomość została wysłana
Fayl, miałem malutką przerwę w grze, więc... moim zdaniem jest dziwnie rozwiązane i tyle najpierw wiedzieć co chce i sprawdzić cenę a później przejść do innej zakładki aby z ręki wpisać to co sprawdzałem...
jordan87, albo wiesz czego szukasz i to wpisujesz, albo kliknij szukaj bez wpisywania czegokolwiek. Obecnie na pchlim targu sa:
Sprzedawca Przedmiot Liczba Cena/szt.
Głód Wielki Darrona
wypadajka
Zwierzęce Kły
x1
30 Miedź
Harton Gramsh
wypadajka
Z archiwum Lotharis cz. I (poz. 0)
x1
8 Srebro
EDIT: wystawiasz klikając "zobacz swój stragan" domyślnie możesz wystawić dwa przedmioty (wraz z rozwojem budynkow w gildii sie zwieksza), rzeczy wydropione z mobów w cenie 2x, 3x i 4x drozej niz sprzedac z poziomu ekwipunku. Raczej przydatne tylko na te "archiwa" i składniki/zbedne nam juz questowe itemy.
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Ostatnio zmieniony przez Spider4 2010-10-30, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
Wynika to z małych liczb, zaokrągleń czy może przykładowy atleta ma zgodnie z zamysłem mniejszy dmg ale więcej HP? A może to tajemnica do rozgryzienia przez graczy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum