W zakładce Ekwipunek -> ?upy
w rubryce uwagi mam np. taką sytuacje:
Słaby Wywar Leczniczy - uwagi: Q:3 (tooltip wyświatla się: liczba wymagana do zadania)
Jad Pajęczy - uwagi: Składnik (tooltip: używane do przepisu )
Nasiona Jałowca Lothariańskiego - uwagi: *pustka*
1. Moje pierwsze pytanie tyczy się tej pustki występującej przy dość sporej ilości "łupów": Czy pustka oznacza, że rzeczywiście ten przedmiot nigdy do niczego nie będzie przydatny ergo jest bezużyteczny i służy tylko przeróbce na kasę?
2. Czy każdy Quest Item jest dobrze opisany w "uwagi" i można temu już ślepo wierzyć?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
1. Moje pierwsze pytanie tyczy się tej pustki występującej przy dość sporej ilości "łupów": Czy pustka oznacza, że rzeczywiście ten przedmiot nigdy do niczego nie będzie przydatny ergo jest bezużyteczny i służy tylko przeróbce na kasę?
Przedmioty bez komentarza nie mają w tej erze zastosowania. W kolejnych - niewykluczone.
A myśleliście o rozdzielaniu pewnej ilości wypadajek na te w plecaku i schowku?
Po przeniesieniu wypadajki do schowka wszystkie te same trafiają do schowka. A rozdzielanie określonej ilości (np. 5 do schowka -> reszta ląduje w plecaku) przydałoby się do questów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum