Strona główna całego serwisu (wojownicy.eu) zostanie jeszcze dziś zaktualizowana. Odnośnika do forum na stronach światów na razie nie ma. Ale jeśli tak bardzo chcecie, można go i tam dodać.
SE X1 z Win Mobile 6.5 + Operą mobile 10, rozdziałka 800x480. Gra działa, chociaż mimo wifi demon prędkości to to nie jest przynajmniej przy wczytywaniu wyniku walki. Ogólnie da się grać
Powinny działać logi.
Powinno się dać wyłączyć animacje walk (konto -> opcje -> animacje walk).
Nie zwijają się menu (co kiepsko wygląda na razie i jeśli ma tak zostać to trzeba będzie rozsunąć żeby się poziomy scroll nie robił :P )
W Dzienniku zadań pojawiło mi się zadanie z Knitt, w którym nie byłem. Stało się to po tym, jak chciałem tam pójść, ale zabrakło mi punktów podróży. Chociaż pewny nie jestem...
W przypadku próby podróży do innych miast nie dzieje się nic podobnego.
___
Przy zakładaniu postaci: po przejrzeniu układu na kilku poziomach i kliknięciu 'zakończ' wyskakuje mi komunikat 'otwarte kilka zakładek?'. Grę mam otwartą tylko w jednym.
Jako się rzekło, założyłem nową postać. Z ciekawości sprawdziłem czy w ekwipunku nie zaostało nic po poprzedniej postaci.
Wyruszyłem do Knitt. Czytam sobie zadania, dochodzę do ostatniej postaci i widzę obok nazwy zadania 'w trakcie'. W szczegółach okazuje się, że spełniam wymagania zadania - w plecaku pojawiły mi się znikąd wymagane wypadajki.
Miałem to samo...
po przeglądnięciu układu, (a następnie kliknięciu "zakończ") wyskakuje ten bład.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
W trakcie poprawiania tego w.w. błędu... okazała się że nie umiem go wywołać, mimo że wcześniej 2x go miałem (bo zakładałem 2 postacie)...
Spróbuj znowu czy dalej wyskakuje.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Nie zauważyłem wzmianki o tym, ale też nie wiem czy to jest błąd:
Podczas wykonywania czynności z samouczka, w pewnym momencie troszkę wyprzedziłem go (krok 3, targowisko). Samouczka od tego momentu mogłem tylko cofnąć wstecz, i nie chciał dalej "uczyć". Nie wiem czy skończył się on na kroku 3, czy coś dalej jest.
Sytuacja miała miejsce gdy samouczek opowiadał mi o broniach, (albo zaraz po wejściu na targowisko - nie zwróciłem dokładnie na ten moment uwagi), odruchowo kupłem dwie, zanim samouczek to zaproponował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum