Po wejściu na s1 pojawia mi się zielony ekran z tekstem i jednym działającym odnośnikiem (powrót do strony głównej) Do tego poazały się dwa czarne okienka z czymś co dziwnie łypie na mnie oczami. Wygląda to tak jakby strona sie w pełni nie załadaował (brakujące ramki itp.)
Po wejściu na s1 pojawia mi się zielony ekran z tekstem i jednym działającym odnośnikiem (powrót do strony głównej) Do tego poazały się dwa czarne okienka z czymś co dziwnie łypie na mnie oczami. Wygląda to tak jakby strona sie w pełni nie załadaował (brakujące ramki itp.)
Zamknij całego firefoxa, a następnie odpal go znowu. Wejdź na wojowników i wybierz jedyną dostępna skórkę to powinno rozwiązać ten problem.
ustawiłem wszystkim domyślny styl, nie powinieneś miec już tego problemu.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Jak z Passe chce wrócić do Rivangoth pokazuje mi tylko "Wojownicy, ?ADOWANIE STYLU..." i na tym koniec...
Co do podróży, proponuję z chwilą "teleportacji" wyświetlić na chacie info jeśli się z niego korzystało, że np Lucian Nenharma wyruszył do Passe, aby nie było zniknięć, lub też z chwilą kliknięcia dostawać status "podróż" co zamyka nam sklepy i chaty rynkowe do czasu teleportacji...
Propozycja: można by wprowadzić niewielkie różnice cenowe między miastami zarówno na ekwipunek jak i wypadajki (np. na zasadzie: drewniane tu taniej a tam drożej itp...), a jak wam się będzie chciało dodatkowe uwarunkowanie typu: wyznawcy danej wiary (na jakiej zasadzie je się wybiera? mogę mieć wszystkie czy jedna wybrana? i czemu od 150 lvl dopiero wyznanie?) są milej widziani w danych okolicach, ale pewni nie są tolerowani i mają ten 1-2% drożej (Rivangoth jako stolica kompletna neutralność)
Ok, dzięki za odpowiedzi. A jak włączam grę to w prawym górnym rogu jest ramka z napisem "Tekst początkowy". Czy to normalne?
Ja też go mam, więc chyba normalne.
1.Dlaczego cena konta obywatel wzrosła 2 krotnie?
2. Czy w planach było to żeby profit berserkera dawał tylko 2% bonusu? Jeśli tak to uważam, że pomysł jest fatalny ponieważ berserker i tak miał już słabe profity.
Jak z Passe chce wrócić do Rivangoth pokazuje mi tylko "Wojownicy, ?ADOWANIE STYLU..." i na tym koniec...
Na dzień-dwa przed puszczeniem pre-ery podróż ogólnie się zepsuła. Fayl miał wiele pracy by to poprawić. Pewnie przy poprawianiu pominął jakiś szczegół... no chyba że moja zmiana Waszych styli coś zepsuła, hehehe
Spider4 napisał/a:
Co do podróży, proponuję z chwilą "teleportacji" wyświetlić na chacie info jeśli się z niego korzystało, że np Lucian Nenharma wyruszył do Passe, aby nie było zniknięć, lub też z chwilą kliknięcia dostawać status "podróż" co zamyka nam sklepy i chaty rynkowe do czasu teleportacji...
Propozycja: można by wprowadzić niewielkie różnice cenowe między miastami zarówno na ekwipunek jak i wypadajki (np. na zasadzie: drewniane tu taniej a tam drożej itp...), a jak wam się będzie chciało dodatkowe uwarunkowanie typu: wyznawcy danej wiary (na jakiej zasadzie je się wybiera? mogę mieć wszystkie czy jedna wybrana? i czemu od 150 lvl dopiero wyznanie?) są milej widziani w danych okolicach, ale pewni nie są tolerowani i mają ten 1-2% drożej (Rivangoth jako stolica kompletna neutralność)
Najpierw poprawimy błędy, potem będziemy mogli myśleć
Niestety problem z brakiem czatu ciągle występuje Gdy włączam grę miga tylko i znika. Przycisków ^ i innych podanych powyżej nie ma nigdzie Próbowałem sposobu podanego powyżej ale to nic nie dało.
Dla przypomnienia: używam najnowszego Firefoxa. Da się to jakoś naprawić?
W całym okresie istnienia wojowników, cena obywatela tylko 1 raz wzrosła (z 3PLN a 4PLN) - ale to wciąż było traktowane jako gra w mocnej fazie rozwoju. Ogólnie to pytanie nie na ten temat, i mogę pisać i pisać, ale spokojnie: w trakcie pre-ery wprowadzimy promocje "dostajesz 2x więcej" - dzięki czemu będziecie mogli teraz jeszcze kupić Obywatele po "starej cenie".
Cytat:
2. Czy w planach było to żeby profit berserkera dawał tylko 2% bonusu? Jeśli tak to uważam, że pomysł jest fatalny ponieważ berserker i tak miał już słabe profity.
no.... na 1 poziomie może i jest słaby, ale na 7? Zwróć uwagę że 1/4 gracz to berserkerzy... przypadek?:)
Cytat:
To tyle na dziś z mojej strony. Idę spać
Dobranoc
Ostatnio zmieniony przez Admin 2.01 2010-10-27, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
Na dzień-dwa przed puszczeniem pre-ery podróż ogólnie się zepsuła. Fayl miał wiele pracy by to poprawić. Pewnie przy poprawianiu pominął jakiś szczegół... no chyba że moja zmiana Waszych styli coś zepsuła, hehehe
Znaczy się działa wybiórczo, jednorazowo czy jak chce? Bo teraz po zamknięciu i odpaleniu gry (przeglądarka ciągle działa) nagle chyba poprawnie wczytało info i prawdopodobnie jestem w drodze?
Niestety problem z brakiem czatu ciągle występuje Gdy włączam grę miga tylko i znika. Przycisków ^ i innych podanych powyżej nie ma nigdzie Próbowałem sposobu podanego powyżej ale to nic nie dało.
Dla przypomnienia: używam najnowszego Firefoxa. Da się to jakoś naprawić?
Znaczy się działa wybiórczo, jednorazowo czy jak chce? Bo teraz po zamknięciu i odpaleniu gry (przeglądarka ciągle działa) nagle chyba poprawnie wczytało info i prawdopodobnie jestem w drodze?
to może jednak moja zmiana stylu to zepsuła? W zasadzie napisałeś tego posta zaraz po tym jak ja style zresetowałem.
Wojtek, ogólnie przeglądnijcie podróże bo cuda z nimi, teraz po kliknięciu Rivangoth i "idź" pokazywało mi okno mojej postaci (z opcjami trenuj, itd. - niestety nie dało się ze sobą potrenować ). Mapa ogólnie nie lubi Rivangoth (jestem ciągle w passe), po kliknięciu na np. Knitt i idź pokazuje opis Knitt, później robię to z np. Stom i działa poprawnie, ale jak chcę z Rivangoth, aby tam iść to pokazuje opis i odległość poprzednio klikniętego miasta
EDIT:
BTW. Po tylu latach (ponad 5) moglibyście wreszcie dać sety ekwpiunku. Rozpiszcie konkurs czy coś i wybierzcie chociaż parę lub na ich podstawie coś zróbcie. Wiecie, jeden set ma 3 rzeczy inny 6, i za zakładanie kolejnych rzeczy z seta dostaje się dodatkowe bonusy... np. Set 6 częściowy X (hełm, płaszcz, lewak, buty i dwa pierścienie)
X (jakiś nisko lvl)
1 część na sobie - nic
2 części - +10 siły, -5 zw/zr
3 części - +10 siły, +5 żywotności, -5 zw/zr
4 części - +15 siły, +5 żywotności
5 części - +15 siły, +5 żywotności, +1 cw
6 części - +15 siły, +5 żywotności, +1cw, +2dmg
oczywiście to powyżej do bonusy z seta, nie z seta i ekwipunku
Można wtedy dopisać na nie questy (losowe i przyjmowane w karczmie), wypadajki do ich tworzenia, wypadajki części (z bosów i walk grupowych) oraz część do kupna za talony
EDIT2: oczywiście parę różnych i różnej jakości/przeznaczenia zależnie od ich niezwykłości (trudności zdobycia). Gdyby były chęci mogłyby być skierowane do konkretnych klas, np. wszyscy mogą nosić ale berkowi daje +2% do jakiejś jego umiejętności oprócz bufów do statystyk, ewentualnie dające nowe umiejętności jak chociażby głupi wampiryzm, za cały set wraca do nas 1-2% zadanych obrażeń, lub coś dla puszek: set dający odbicie, np. set na 150 lvl odbija 15 obrażeń z powrotem w przeciwnika.
Ostatnio zmieniony przez Spider4 2010-10-27, 01:32, w całości zmieniany 2 razy
Ja też mam "You have version 10,1,85,3 installed" więc to chyba nie flash player. Chociaż ja tam się nie znam Dalej nie mam tego czatu Czekam na jakieś inne propozycje rozwiązania tego problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum