Myślę, że wystarczającą karą za wykorzystywanie w złym celu jakiejś funkcjonalności będzie pozbawienie możliwości z niej dalszego korzystania. Jeśli ktoś się nie potrafi czymś bawić, to nie będzie się tym bawił w ogóle ;-)
Ja dziś sobie pomyślałem że można by wprowadzić nowy system walki grupowej, nowa opcja "Szybka walka". Mianowicie aby lider grupy mógł wybrać każdy kolejny cel a wszyscy inni automatycznie bili w tej samej kolejności.
Mam pytanko
Czy na nowym świecie będą sprzedawane sprzęty komplexowe za talony?
Fajnie byłoby (oprócz sprzedaży innym postacią) kupienie sobie szmatek po 100 talonach po czym sprzedanie ich za talony i kupienie czegoś za 200 talonów
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
vallo, jest jeszcze czarny rynek... możesz odkupić 1 talon za 100 zł od adminów... są dostępne pakiety po 5, 10 i 100 talonów. Nie dam głowy sobie uciąć ale dla stałych klientów przewidywane są ciekawe promocje, np. za kupienie 2x10 i 1x5 talonów na raz dostajesz do ekwipunku dodatkowo broń "spróchniała gałąź" mająca 0-1 dmg i atak/obronę na poziomie +1, wymagany lvl to tylko 170
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum