Ponieważ chłopaki mają sporo pracy proponuję stworzenie takiej funkcji w grze. Na razie jednej osoby na świat. Najlepiej by dana osoba nie grała na danym świecie - niestety powodował by to problemy natury możliwości sprawdzenia pewnych elementów. Osoba taka musiała by być zaakceptowana przez administratorów i w jakiś sposób wzbudzać zaufanie przez większość graczy danego świata.
Oczywiście od decyzji takiej osoby było by odwołanie do administracji.
Teraz pytanie: czy znajdą się takie osoby?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ja z ogromna chęcią (starałem się kiedyś o go w ogame ale tam są chore systemy rekrutacji i powiedziałem sobie dość nie warto)ale ja gram tylko na s1 więc reszta światów wchodzi w grę.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Aza normalnie cię zabije... czy istnieje możliwość dwóch operatorów gry na jednym świecie? Bo dla mnie traci sens gra bez Azy na jednym świecie... normalnie wypatroszę cię kiedyś jak cię spotkam
I ty Brutusie przeciwko mnie - tak to skwituje
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Bolivar na razie rzucił tylko propozycję. Nie mamy jeszcze zaimplementowanej funkcji GO. I jeśli mam być zupełnie szczery, nie wiem czy zdążymy ją wprowadzić do gry przed NE. Być może pojawi się w trakcie jej trwania, ale nie obiecujemy niczego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum