Mnie sie osobiscie LGL bardzo podoba, nie oszukujmy sie nowych graczy w wojach jak na lekarstwo i wszystko opiera sie na odwiecznej rywalizacji tych samych ludzi. Turnieje indywidualne w pozniejszej fazie gry sprowadzaja sie do tego kto ma wiecej łatwych rywali pod swój build (bo klasowosc to juz zginela dawno temu na retro ) na wysokim lv. Takie LGL druzynowe jest duzo ciekawsze, a nagrody być musza zeby były checi i wieksze emocje.
Co do zasad to jest pierwsza edycja na retro, nie wiem czy wczesniej na S1 juz bylo LGL, ale jakto pierwsze projekty nie sa doskonale i tylko przez testowanie wyłapuje sie błedy, które pozniej mozna naprawiac.
PS: Dzieki Aza bo naprawde duzo pracy w to wkładasz i chwała Ci za to mimo, że jestes błekitny
PS2: Co do zasad wojennego LGL to wprowadziłbym taka zasade, że nie jest punktowana wojna po raz drugi z tą sama organizacja z rzędu. Bedzie to mialo przeciwdzialac farmieniu najslabszych organizacji w kółko.
SMvsWB
SMvsWB <--ta wojna sie nie liczy
SMvsWB
SMvsZS
SMvsWB w takim rozkladzie juz sie wszystkie licza
Wazne zeby wkołko nie farmic jednej organizacji.
LGL fajnie ze ktoś odgrzał ten pomysł ma czas i chęci żeby się nim zajmować.
LGL wojenne mi się nie podoba... ale co tam.
Cytat:
To może odpowiem tym razem w sposób błękitkowi - piracki, bo niestety taki się w wojach wytworzył i może, jak przemówię "waszym" językiem" to zrozumiecie. Ale na pewno nie zrozumiecie. ot tak dla zasady aby zgody nie było.
A tutaj chciałbym kolejny raz coś wytłumaczyć błękitkowi. U nas każdy miał i ma prawo do wyrażania własnego zdania ( nie to co w Bg? ) więc powstrzymaj sie od pisania "Wy" "wasze" itd... Nie wiem w jaki sposób to napisać żebyś w końcu to zrozumiał? Przeliterować? Wyklaskać?
W BG była wolność słowa i nadal jest. Wyjątkiem jest kiedy wydaje rozkazy. jako "wy" odnosiłem sie do osób które i w PMC i w BG nie uznają innego zdania niż ich własne.
A ze teraz troche odpocząłem, to wykombinowalem tak.
Gildia, która zostanie zaatakowana 1-6 dni po ostatniej wojnie, nie przynosi punktów agresorowi.
Jezeli agresor atakuje drugi raz tę sama gildię w odstępie czasu mniejszym niż 7 dni, punkty zostaja mu odjętę.
Na S1 była taka sytuacja. Kwestią jest co zrobić z nagrodą gildyjną. Ale to da się zrobić.
W tej chwili czekam na wyjaśnienie paru kwestii. Po tym zapadną ostateczne decyzje.
Co do Glognara - wygląda na to, że skasował się w trakcie/przed turniejem. Tu zatem dopuszczę zmianę. Jeśli nie na Mad Zariana, to kogoś innego, ale z tym trzeba poczekać. Wyniki mam wszystkie z BT, więc nie obawiajcie się o jakieś błędy czy coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum