Mam nadzieję, że widoczność ograniczeń rasowo/klasowych nie będzie opcją "VIP"
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Philu, a będzie w ogóle jakaś zmiana sprzętu na retro? Bo z tym obecnym 3 klasy są praktycznie "niegrywalne" (mniej lub bardziej). Prostota prostotą ale...
Które klasy? Ja nic o tym nie wiem, nie zauważyłem póki co narzekań, że nie da się grać jakąś klasą. Jak się dowiem więcej na ten temat to może się coś zaradzi ;-)
Vallo
Zloto
Wysłany: 2010-09-20, 17:48
Nie da się grać gwardem- bo prof nie działa.
Nie wiem czy się da grać strażakiem ,bo nikt nie zaryzykował
Ale też grać a Wy-grywać to dwie różne rzeczy
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Plus profit mnicha 1 jest bezużyteczny ze względu na brak broni ze sporym dmg. Co do gwarda, mam pewna solucję dot. jego problemu (ten sam co łowcy poniekąd) i zaproponuje razem z pomysłem an mnicha siłowego an retro
Gwardzista: Przydałby się pancerzowy dający coś do ataku, mix takiego i takiego daje beznadziejne efekty przez upg. Dochodzi do takich sytuacji że gward nie radzi sobie(lub ledwo radzi) z szermem. Do tego te obrażenia, których wielkość jest niewymierna do regenek mnicha czy nawet paladyna(wysoki unik). Jakby nie było przeciwnikiem turniejowym dla gwardzisty stają się po prostu postacie z dużo niższym levelem.
Szermierz: reasumując - mimo podniesionych obrażeń, ataku i uniku z ulepszeń nadal zostaje spokojnie wymęczany przez paladyna hehe kuriozalny przypadek dosłownie. Regenek mnicha nadal nie może przebić obrażeniami, spokojnie dostaje od barbów bo mają wysoki atak. Ofowy najm też go rozwałkuje. W sumie widze go tylko w starciu z normalnym najmitą lub rycem i do tego przy dobrym wietrze.
Ogólnie rzecz biorąc klasowość broni przeznaczonej dla siłowców jest chybionym pomysłem przy braku klasowości przedmiotów zwiększających atak/def. Wychodzi tutaj faworyzacja tych klas , z którymi da się po prostu "pokombinować". No i wtedy Barb pierze sobie paladyna, a berk czy też najm ma podobne staty ataku co i defa lub nawet wręcz odwrotne - patrz Xunte. Póki co to na tyle, kawę muszę sobie zrobić.;) Pozdrawiam
I jeszcze taka jedna mała sugestia. Chodzi o to, aby zakazać wystawiania sprzętu kompleksowego na targu. Ponieważ niektóre postacie dogadują się z tymi, które przestały już grać, i dostają sprzęt kompleksowy za ich talony. Nie jest to sprawiedliwe względem reszty graczy.
Vallo
Zloto
Wysłany: 2010-09-21, 12:09
loolki napisał/a:
Czy sprzęt kompleksowy na s1 zostanie zmieniony?
I jeszcze taka jedna mała sugestia. Chodzi o to, aby zakazać wystawiania sprzętu kompleksowego na targu. Ponieważ niektóre postacie dogadują się z tymi, które przestały już grać, i dostają sprzęt kompleksowy za ich talony. Nie jest to sprawiedliwe względem reszty graczy.
Wow :-O nawet mi to do głowy nie przyszło:)
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum