Jeśli chcecie przyjąć jeszcze 4 inne postacie na 20 poziomie i używać ich do blokowania, czy zgoła wykupić turki to napiszcie od razu, oszczędzimy sobie czasu, bo taka "zabawa" nie ma sensu.
Czym innym jest ściąganie normalnych wojowników, żywych ludzi, którzy w to grają, a czym innym zakładanie kolejnych postaci.
Super, to my przyjmiemy Ksawersisa na 2 poziomie - też stara postać, gdzieś mam jego gg nawet. Aaaa, sory, my nie przyjmiemy, bo myśl o porażce nie przeraża nas aż tak bardzo żeby zniżać się do takich zagrań.
Tak spojrzałem, ze 19vs21 to wystarczy 20 zabić do wygranej. A ze 1 atakuje to... No cóż, nie będę tego komentował. Ale Ksawrsisa nie ruszaj choćby Cie przypalali, plosiem Z ta starością mi chodziło, ze nikt nie zakładał postaci specjalnie na ten cel/wykupywał tury, wiec tylko to chciałem wyjaśnić
Na moje to i tak już Zakon stracony jest. Bo jeżeli to Azd leci to zostaje tylko Phil do ubicia i warunek wycięcia do zera spełniony (o ile ktoś tego lowlvla ruszy)
Wklejam screena, jeśli chodzi o ciąg dalszy poczynań wojennych to nie spodziewam się fajerwerków. Komentował nie będę, bo nie przystoi, zresztą załączony screen jesst samokomentujący.
W naszym przypadku nóż na gardle stanowią punkty, w przypadku Zakonu cała reszta, jak widać Zakon dzielnie sobie radzi. (ZS:2 / 22 SM:2 / 19)
- Istnieje możliwość wynajęcia najemników z innej gildii. Pozwolenia na taką transakcję musi udzielić mistrz gildii, z której pochodzą najemnicy, jak również taki kontrakt należny ogłosić na forum, wraz z określeniem konsekwencji nie dotrzymania punktów zawartych w umowie.
i
Cytat:
- Sojusznik atakowanego powinien potwierdzić udział w wojnie przeciw jego sojusznikowi w temacie wojennym na forum głównym.
Albo jedno albo drugie niedopełnione. Piszę to pro memoria, żeby nie było czepiania się o takie szczegóły tylko do nas, nie daj boże wygralibyśmy i by było, że to było "oszukiwane zwycięstwo".
Nie chce się wtrącać, ale skoro jedna strona złamała warunki wojny więc wszelkie inne dotyczące strony przeciwnej są nieważne. Innymi słowy, dzięki temu ze Szare Miecze nie dopełnili warunków, nie obowiązują one Zakonu Smoka. Zresztą chyba Azareus kiedyś pisał o tym, ze jak się złamie warunki to gildia przeciwna możne kiedy chce i kogo chce sprowadzać. Ale, co ja się tam znam. Tylko interpretuje zapisy, które Szare Miecze oraz inne gildie , założyli sobie niczym pętlę na szyję.
PS: Khhagrenaxx, nie pij pisząc posty, albo nie pisz postów pijąc. Każde z tych dwóch rozwiązań powinno być wystarczające. - Tekst zniknie za 3 dni
Ostatnio zmieniony przez Emilka 2010-08-30, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie przesadzasz czasem Desmond z wywodami, może lepiej od czasu do czasu powstrzymać się od zbędnego komentarza niźli pisać takie pierdoły. Nie widziałeś, nie znasz nie oceniasz. - Zniknie ten tekst za 3 dni
Dwa. Jeśli dobrze zrozumiałem wcześniejsze pisane tu posty, to sojusz jest prawomocny a co za tym idzie zasady obowiązują.
Był flejm o to, że sojuszu nie ma a wb sobie przychodzi. Sojusz był, a zakonu wina, że nie dopełnił ostrzej swoich interesów oraz Wyrwichwasta wina, ze nie poinformował reszty o tym, ze Irmo jako ambasador chce dostęp - w tym wypadku nowemu mistrzowi.
Ale wyszedł drugi problem - WB wysłało wsparcie NIE W??CZAJ?C się do wojny. Więc ich akcja jest traktowana jako złamanie zasad. Na forum również nigdzie nie pisało, że SM kupiło najemników.
Jeżeli zasady zostały raz złamane, to Zakon ma prawo wykupić lub całkowicie za darmo, przyjąć kogokolwiek do gildii. Aka wezwanie do broni przeciw gildii, która złamała zasady. Taki stan wyjątkowy trwa OD złamania zasady DO zakończenia wojny, której ta zasada aktualnie dotyczy. A to, ze zakon to spora grupa lamek, która nie potrafi wygrać bez wsparcia, to już inna sprawa.
Czyli, było podejrzenie złamania jednej zasady, to zostało to wyjaśnione i wyszło, że z kolei inna zasada została złamana.
PS: Od kiedy ty, Desioklejka, na retro grasz, ze innym coś wytykasz?
Ostatnio zmieniony przez Emilka 2010-08-30, 21:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum