Tak patrze na datę turnieju... i stwierdzam, że nawet ja już wtedy grałem tak więc wcale takie stare to to nie jest Ale przyznam, że grę miło wspominam.
[add]
A tutaj projekt pierwszej (w miarę) interaktywnej mapy pobierającej dane z pliku - obszary mogły zmieniać się dynamicznie w zależności od zmiany obszaru. Plik z ręcznie mapą jest grafiką. Reszta wykonana za pomocą biblioteki GD
http://www.bartek.tox.pl/wojownicy/w/
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ten screen z 4 ery to chyba jak już era się zamknęła i grali Ci, co mieli linki
Nawet pisalismy nakladki w javie zeby to sklejac do kupy i jakos klikac potworki. Niestety za malo expa sie zbieralo. Raczej buga z kasa szlo czesciej wykombinowac zeby sobie dokupic kilka poziomow alchemika
Tak czy siak jak ja i Aksal przestalismy grac zostal Irmo i dlugo jeszcze chyba klikal.
A nasze dzialania mialy na celu ubicie gwardzisty z 1000 levelu na turnieju poprzez linkowanie. Z tym, ze on byl palem, a my gralismy palami, barbami i szermami. Nie mielismy ani jednego bersa
Skórki z % do uników i trafień (tak się to wtedy nazywało) dające np +500% obu i szermierze z 26k uników
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Kherehabath, dużo postaci GWN levelowało, to i ja grałem. Ale w pewnym momencie przestałem, bo turnieje się robiły niebezpieczne z waszymi barbami Bez dostępu do panelu mistrza i rozbudowy alchemika ani rusz
Natworzylismy pelno tych malutkich gildijek i robilismy bug z kasa na te 2.4 miliarda kilka razy. Ceny budynkow siegaly kilkunastu milionow na koniec Az chcialbym zobaczyc swoja postac bo juz nie pamietam do jakich wartosci nam sie udalo wtedy dociagnac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum