Szafa, pozwól niebłękitnym wejść do Top5 paladynów, nie bądź samolub
Fakt że patrząc po średniej to w top 5 paladyńskiej powinni się znaleźć sami błękitni...
Bo masz ładną średnią ale Phil ogólnie zdobył więcej punktów ktora dla niego jest ta 6.xxx ale dla ciebie juz by była 7.xxx :p
Czytam to zdanie parę razy, ale taką składnię strzeliłeś że nie rozumiem. Napisz może czy jest zgodnie z założeniami, bo ja prawdę mówiąc nie wiem jak to działa/powinno działać.
Generalnie powinno sortować po średniej, a drugiego warunku chyba nie ustalałem, więc przy remisie będzie losowo (czyli w sumie jak w wojach ;P ).
Kopacze Latryn vs Mocarne Trepy
Razem punktów: 10146
Suma punktów dla Kopacze Latryn - 4441 - 44% = 66 punktów
Suma punktów dla Mocarne Trepy - 5705 - 56% = 84 punktów
Średnia dla Kopacze Latryn: 5,128 - 51 punktów
Średnia dla Mocarne Trepy: 6,378 - 64 punktów
Suma dla Kopacze Latryn - 117 punktów
Suma dla Mocarne Trepy - 148 punktów
Interesują mnie Kopacze Latryn:
Mi suma punktów wychodzi 4471
Suma lv to 727
Więc średnia z tego to: 6,15
Chyba, że jakoś inaczej tą średnią liczycie, ale jakbym nie próbował to 5,128 jakoś nie chce wyjść więc mógłbyś Aza w wolnej chwili rzucić na to okiem, ewentualnie napisać mi jak liczycie tą średnią.
Hmm, sam nie wiem jak mi wyszło 4441 skoro we wszystkich miejscach w kalkulatorze jest 4471. No coż, poprawiam.
Co do sredniej:
7.379 | Olaf Wręcemocny [Szare Miecze]
7.068 | Zakardos [Szare Miecze]
7.054 | Glognar [Szare Miecze]
3.890 | Cecylia Cnotliwa [Szare Miecze]
5.390 | Piękna Mery [Szare Miecze]
30,781------------------------------------------
/6 dzielona przez 6 co odpowiada pełnej drużynie.
5,130
Liczymy po średniej członków, aby wlasni wyższe poziomy nie miały takiej przewagi nad mniejszymi. Top zdobywa sporo punktów, a Ci z niższym lvlem - lepszą średnią.
Edit:
Po zmianie z 4441 na 4471 nadal macie 44% ogólnej wartości.
Mam pytanie do twórcy LGL bo jest to dla mnie kwestia niejasna, ale możliwe, że nie doczytałem... Jak jest wojenne LGL i jest potem po jakimś czasie ten podział złota - dla gildii które najwięcej wygrały etc., ale jest też to z fragami - fragi ogólnie liczą się tylko indywidualnie i potem jakiś zabijaka dostaje dużo talonów, czy też ma to jakiś wpływ na wynik gildijny wojennego LGL a jeśli ma, to jak liczyć sojusznikó/pomocników/najemników? W zasadzie liczy się tylko ostatnie pytanie.
Wojenne LGL jets takie, że Wojownik zdobywa punkty dla swojej gildii.
Jeżeli to sojusznik, to np: fragi Maxa liczą się jako fragi Wiejskiej Bandy. Ludzie zdobywają punkty dla gildii i za te punkty gildia otrzymuje złoto. Ta lista z wojownikami którzy zabili jest z dwóch powodów:
- Aby było wiadomo, za co te punkty
- Tak dla ciekawości, ukazuje kto najwięcej punktów zdobył dla gildii.
Jeżeli chodzi o moją postać, to żądna gildia nie zdobywa punktów za osoby, który zabije. Bo formalnie nie należę do żadnej gildii, chyba że szkołę liczyć mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum