To tam bylo jakies piwo po 5 plnow? Natepny mini zlocik proponuje zrobic nad jakims jeziorkiem Nad zakrzowkiem albo bagrami Bo goraco sie zrobilo znow.
My jedynie 4... a ze mieli 6-7 sztuk 'piwa dnia'... ;]
Zreszta... ja nie wiem... w Gliwicach kazde piwo jest po 5 zl w knajpie... i jeszcze czasem paluszki gratis! A jak! :> ... nie lubie do was jezdzic pic, nie kalkuluje mi sie to nic a nic... :P
Ps.
Khere... nie klam... zdemotywowalo Cie piwo o smaku szparagow! ;P
My jedynie 4... a ze mieli 6-7 sztuk 'piwa dnia'...
Zreszta... ja nie wiem... w Gliwicach kazde piwo jest po 5 zl w knajpie... i jeszcze czasem paluszki gratis! A jak! ... nie lubie do was jezdzic pic, nie kalkuluje mi sie to nic a nic...
Ps.
Khere... nie klam... zdemotywowalo Cie piwo o smaku szparagow!
Po prostu wybieramy takie knajpy
A co do piwa o smaku szparagow to nurtowalo mnie to wielce i postanowilem to rozkminic. Testowalem wody lecznicze te o duzej zawrtosci siarki czy czegos tam. Wszystko wskazuje na to, ze to piwo musialo byc zrobione na bazie takiej wody leczniczej. Inna mozliwosc jest taka, ze mialo 200 lat.
Wszystko wskazuje na to, ze to piwo musialo byc zrobione na bazie takiej wody leczniczej. Inna mozliwosc jest taka, ze mialo 200 lat.
Drugą możliwość od razu bym odrzucił Szkoda, że nazwy nie pamiętasz bo pierwszą można sprawdzić zaglądając na jakąś stronę producenta
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie chcę wiedzieć czym piwo za 2.90 smakuje
Pewnie w porównaniu do niego szparagi to esencja piwa
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
wg. mnie troche jak piwo...;P
To sa piwa lokalne... nie jade pod Zywiec, zeby pic okolo poznanskie piwa... ani tym bardziej lubuskie ;) ... to jest glupie poprostu. :P
Nie jestem smakoszem piwa.. predzej miodu pitnego, ale jak juz musze (impreza, urudziny, etc.) to albo zamawiam za ok 2-3 zl z miejsca gdzie chleje je kazdy lokalny menel albo kupuje 2-3 butelki w sklepach jak ten http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=86528 ale to juz musze miec taka fanaberie ;)
anyway... jutro jade do muzeum browaru w zywcu, wiec moge powiedziec wam za ile tam sie schleje i jak smakuje.. ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum