Taka propozycja by mimo wszystko spotkać się w tym roku w Krakowie na Wojo-Piwie. Tak by wpić za zdrowie i za cierpliwość. W sumie są wakacje i mam nadzieję, że uda się to zorganizować.
Proponowany termin to 17 lipca - tak szybko by nie było zbytniego myślenia :-).
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Chciałbym Ci Boli przypomnieć jak to bywa na studiach, coniektórzy w wakacje pracują 7 dni w tygodniu żeby zarobić na nadchodzący semestr Tak bywa
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Jeżeli pracujesz przez 7 dni w tygodniu od rano do późnej nocy to polecam zastanowić się czy warto. Jeżeli na UZ to dajesz się nieźle robić. Jak na UP to przeczytaj KP. Jak na czarno... to nic ci nie pomoże ;-)
Rozumiem, że tylko Khere i ja na razie mamy ochotę na spotkanie?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
a ja planuję przyjazd do Krakowa co powiadomię na dniach w okolicach 15 sierpnia plus kilka dni obsuwy. W lipcu nie dam rady już niestety przyjechać chociaż bardzo bardzo chcę ;(
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
a ja planuję przyjazd do Krakowa co powiadomię na dniach w okolicach 15 sierpnia plus kilka dni obsuwy. W lipcu nie dam rady już niestety przyjechać chociaż bardzo bardzo chcę ;(
to może i ja pomyśle by w sierpniu wybrać się do Krakowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum