Wszyscy oni wygrali wiecej walk niz ja moglem stoczyc (z tur moglem stoczyc walk 48). Jesli treningi nie sa wliczane do tych statystyk to cos jest nie tak.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
mialem 10 tur, raz pokonalem Polny Stwór
Potem odbylem 4 treningi i nie mam tur ... wiec naliczylo mi 2 tury za trening jesli kazdemu tak liczy to ludzie maja za duzo walk
Nie naliczyło 4 tur... Niestety chyba mam coś u siebie z netem (jak ja kocham taką wymówkę) i rwie mi pliki. Wysłałem na serwer zmiany przed erą i poszła... ale częściowo. Sprawdziłem teraz i naliczanie tur było nie na co 12 minut, ale na co 10 minut. Przywróciłem na co 12 minut. Oznacza to, że przez 4 tury nie będzie walki. By nie było - tury są liczone prawidłowo i nie będzie strat.
Niestety oznacza to, że zmiany będę wprowadzał raczej wieczorami jak wszystko idzie u mnie szybciej... ew. muszę porozmawiać z Khere o jakimś tunelowaniu.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
To tez było przyczyną problemów z minusem w treningu. To głównie mnie naprowadziło na nieprawidłowości...
Najdziwniejsze jest to, że sieć u mnie działała bez zarzutu przez ostanie 5 lat (DSL 5 MB na 10-15 osób), a od kilku dni (Wiosna?) idzie jak krew z nosa... połączenie z ftp wojów to masakra... rwie mnie co chwilę. Jedynie w pracy hula wszystko.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum