Nom Contra, Super Mario Bros i Tanki to były gry... Kumpel ostatnio przy przeprowadzce z dna jakiejś szafy wyciągnął pegasusa z zaciętą kasetą "Super Mario Bros + 50 extra games" graliśmy w SMB przez 6 bitych godzin nie mogąc się oderwać - dzieciństwo się przypomniało
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ehhh bo my też w pracy cofamy się do dzieciństwa i wpadliśmy na genialny pomysł wejścia w posiadanie (po burzliwej dyskusji ustaliliśmy, że metodą kupna lub dobrowolnego przejęcia) C-64 lub podobnej maszynki w celu zrobienia u nas kącika pamięci i okresowych zawodów .
Chyba pozostaje allegro
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ja miałem tylko jedną sztukę, która w przypadkach złości nieraz fruwała po pokoju.
Mocno testowałem jego wytrzymałość, a on i tak nadal działa.
także nie wiem co robiłeś ze swoimi:P
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
Nie no po pokoju nie latały, ale jak się grało w samoloty albo wyścigówki to drążek w ręce zostawał. Do tego dostęp miało kilka osób, to też każdy inaczej traktował.
Ale dzięki ciągłej niedostępności dżojów odkryłem, że przytrzymując spację można przy pomocy innych przycisków poruszać się w Robin Hoodzie.
Ja pamiętam jak kupiliśmy kuzynowi Comodore 64 na komunię. 2 tygodnie miałem je w domu bo ciężko było wtedy dostać taki sprzęt. Grałem w jakąś piłkę i gierkę hmmmmm taką fajną nie będę opisywał. Grałem w to z ojcem przez 2 tygodnie wykończyłem 3 joje
To było wtedy coś pograć z ojcem później nastała era pegasusa i następnie psx na którym do dziś gram z ojcem i bratem jak tylko jest czas na to. Ach z chęcią bym znów pograł
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum