Przy wejsciu do gry jest napisane, że czekają na mnie 2 wiadomości, po kliknięciu na kopertę jest ciągle "sprawdzam pocztę..."
Kliknięcie strzałki w dół działa, pokazuje wiadomości ze strony niżej, ale strzałka w górę już nie działa.
Ma jakiś problem z wyświetlaniem nowych wiadomości.
Uprzedzając pytanie - przelogowałem się, bez zmian.
Aha nie napisałem jaki swiat - chodzi o S1. Nadal to samo. Na IE też nie działa - to musi być kwestia mojego konta. Mam już 3 nowe wiadomości.
Pouszkadzane sektory na serwerze czy co
edit:
Napisałem do siebie wiadomość, po czym przeładowałem strone, wchodząc do świata pokazało mi, że czekają 4 wiadomości.
Licznik działa, prawdopodobnie dane też gdzieś są (skoro wie, że jakaś nowa przyszła), natomiast wyświetlanie coś się zagubiło. Wczyta stronę, ale wyświetla tylko "sprawdzam pocztę..."
Niestety będę musiał:
1. Usunąć ostatnie wiadomości
lub
2. Sprawdzić pod względem treści jakie znaki tam się znajdują - przypomina mi to problem z opisem Rivangoth na jednym z serwerów
Wiadomość dostałem i bez problemu odczytałem
BTW. Farakalian jak sprawdzałem to mieś około 40+50 wiadomości, ty Emil też?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Boli ja tylko przechowuje wiadomości z 3 dni wstecz od użytkowników plus te do końca ery trzymam z podsumowania z turniejów. Jak możesz to usuń tą wiadomość z krzaczkami i proszę aby podsumowania turniejów zostały jak mogą zostać.
Aza wlazł na moje konto jakby co za moim pozwoleniem.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum