Tak jak w temacie. tak jak obeicywałem i planowalem.
Oto wielka czwórka!
Dyskutujcie na temat, flejmujcie itp.
PS: NIE pytać mnie o to, kto mistrzuje ani kto jest kim. Nie powiem ani tutaj ani na gg, a moze skończyć sie banem(na gg) jak sie wnerwie? Zrozumiano? To świetnie.
No to jazda!
Ostatnio zmieniony przez Azareus 2010-06-13, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Najbardziej zainteresowała mnie oferta Veassu (zwłaszcza, że kiedyś należałem do tej gildii) oraz Szarych Mieczy. Wiejska Banda też byłaby ciekawa tylko, że biuletyn mógł być napisany gwarą wiejską - wtedy nie miałbym wątpliwości, do której gildii chciałbym się zapisać
Przeczytałem nowe ogłoszenia rekrutacyjne i jestem pod wrażeniem. Klimatyczny opis Zakonu Smoka był bardzo obrazowy i naprawdę mi się spodobał. Szare miecze - również interesująco zapowiadająca się organizacja. Veass - czyżby powrót do korzeni na RETRO? ;-) Wiejska Banda z kolei wnosi nieco humoru ;-) Będę obserwował co się wykluje z tej inicjatywy.
Przeczytałem wszystkie opisy gildii i muszę powiedzieć, że zapowiada się ciekawie. Może nawet skuszę się i zagram na retro mimo straty kilkunastu dni Wracając do gildii. Musze z ubolewaniem stwierdzić, ze w tym gronie nie ma żadnej stricte dobrej gildii. Bo z tego co widzę Veass i Zakon Smoka to raczej złe dbające o swój interes, a Szare Miecze to ( choć może się mylę ) raczej neutralna. Co do Wiejskiej Bandy, mam nieodparte wrażenie ze to wiejska wersja "Piratów Morza Pluszaków" ( mea culpa ) Także kurcze , trochę dziwne, ze nie będziecie mieli do bicia uniwersalnego wroga czyli praworządnego rycerstwa, które "grabi chłopów i pławi się w bogactwach"
No tak wszystko jasne 4 gildię w każdej maksymalnie ma być do 25 członków (oficjalnie to słyszałem) a reszta niech się kisi gdzie chce. Super plan na rozwój gry.
Nie. Ale zrobił sam z siebie, bo zapewne nie wiedział o tym ze już zostały wcześniej wytypowane osoby do robienia gildii na retro. ( I w sumie nie dziwie się, ze nie wiedział )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum