W tym wyjątkowym dla Nas wszystkich dniu, życzę Wam możliwości czerpania jak największej radości z życia, niezależnie od wieku. Nie zapominajcie, że zawsze będziecie dziećmi, i powinniście zachować dziecięcą wesołość i nieprzebraną energię do końca Waszych dni. Nie okazujcie wstydu z powodu Waszej młodzieńczej, rozbrykanej duszy i bezwstydnie zarażajcie nią innych.
Dzieciństwo to najpiękniejszy etap życia, a jak to mawiają "Nie ma się tyle lat, na ile się wygląda, tylko tyle, na ile się człowiek czuje". W związku z tym, przedłużcie sobie radość z życia i czujcie się młodzi!
Ni nawołuję oczywiście do porzucenia pracy i powrotu do piaskownicy (chociaż to byłoby ekstra!) ale do poluzowania krawata i rozluźnienia zwieraczy Czasem trzeba, a czasem wypada, zachować powagę, jednak w każdej innej chwili radujcie się!
Wszystkiego najweselszego z okazji Dnia Dziecka! :*
PS: Chciałem tylko dodać, że nic nie piłem.
_________________ "Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy."
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum