Na serwerze HC wychodzi ze nie mogę trenować z nikim, ponieważ wyświetla mi sie napis, ze trenowałem juz dwa razy na danym graczu. Przykładowo, nie mogę trenować z Mario van Coolem, mimo iz ostatnio trenowałem na nim w czwartek czy piątek.
Mi tak czasem się robiło na s1 nawet... Sklikiwałem turki z kilku dni, trenowałem, wykorzystywałem limit dzienny etc. Potem zaczynałem tury z następnego dnia, limity pojawiały się już nowe, ale z niektórymi wojakami nie mogłem trenować kolejny raz. Nie przeszkadzało mi to zbytnio bo zawsze mogłem zatrenować na kimś innym, no ale w sumie
Kiedy nie ma opcji by na kimś innym zatrenować, a błąd wystąpi (tak jak u mnie często) to pomaga zmiana kompa na czas treningu
Rozwiązanie jak najbardziej doraźne, ale ułatwia mi życie w niewielkiej gildii...
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
ja powiem tak. Wykupiłem turki. Dużo turek w ciągu weekendu je wykorzystywałem. W sobotę raz zdarzyłą mi się taka sytuacja a wyklikałem ich ponad 1000. W niedzielę zbanowało mi trening z jednym wojem (treningi z innym wojem działąją prawidłowo a tylko dwóch ma w zasięgu ataku). Dziś nadal nie mogę walczyć z tym samym wojem, za to z drugim nie ma problemów. Wniosek jaki mi się nasuwa: Nie zależy to tylko od dnia wirtualnego...
W dniu wczorajszym w ciągu 10 min jednemu z moich współgildianinów udało się trenować na mnie trzy razy. Nie wiem czy to jest błąd, czy może w godzinach 23.37 - 23.47 rozpoczyna się nowy dzień Byłbym wdzięczny za wyjaśnienie tego człowiekowi jeszcze mało obytemu z tą grą - czyli mi
Mam problemik z treningiem na retro. Dzisiaj stoczyłem 2 ostatnie walki treningowe za piątkowy dzień (te podkreślone na czerwono) i mimo że mam turki to już za dzisiejszy dzień (czyli sobota) nie mogę stoczyć swoich treningów.
1. robisz treningi
2. Klikasz "zmień tryb walki"
3. treningi mają 6/6 wiec kliknij w treningi albo walki z mobami
4. Ponownie zmień tryb walki
5. jak licznik sie wyzerował - nowy dzień zaskoczył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum