Pierwszy turniej na retro. Liczne i mocne grono. Zacięta walka. Niemniej jestem rozczarowany postawą BłSR. Panie i panowie, damy to z siebie dworować bordowym ? Liczę, ze na następnym turnieju średnia będzie wyższa... najwyższa!
Sam pomysł Ligi Szkolnej oczywiście fajnym pomysłem jest. Zwiększy to rywalizacje.
Dobra, gratuluje bordowym wyniku...
Ja jeszcze nie bralem udzialu, ale od nastepnej kolejki zamierzam. Panowie znowu chcemy dostac po dupskach od tych smierdzacych bordo? ;> Moze wkoncu zepniemy dupska i pokazemy ze jestesmy lepsi co?:P
No to w ramach kozaczenia zgłaszam dwa błędy. Pierwszy to taki, że Bordo miało w momencie zakończenia turnieju 57 uczniów, co nie zmienia nic. Drugi to taki, że Turkus miał 32 członków, co zmienia wszystko. Mianowicie Turkus ma najlepszą średnią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum