W poście wyżej jest wklejony screen.
Tutaj należy złożyć super podziękowania dla Ralza - odwalił naprawdę kawał dobrej roboty.
Ode mnie wielkie podziękowania i zwykłe dziękuję :-)
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Te sygnatury są jakoś sprzężone z gra (tzn chodzi mi o aktualizacje informacji tam zawartych typu poziom postaci) czy są zwyczajnie generowane na polecenie? ;d
Mogę się mylić, bo nie sprawdzałem na ile to jest kontrolowane, ale pozwolenie na wrzucanie do podpisu dowolnego flasha jest mało bezpieczne, a już na pewno może przeszkadzać innym (vide flash z dźwiękiem).
(a skoro wklejane ma być w czystym HTMLu to obstawiam że nie ma sprawdzania ;) )
Fayl, AdBlock? Niestety świat idzie do przodu i tego nie zmienisz
Ależ osobiście nie mam nic przeciwko bo i tak mam NoScript włączony na większości stron. Tylko tak zwróciłem uwagę że da się w ten sposób różne niefajne rzeczy wrzucić.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum