Nie udało mi się niestety poznać człowieka, widziałem tylko jego zdjęcia z pewnego zlotu które wrzucił gdzieś Wielki Topór.
Smutek i żal, tyle czuję. Odszedł weteran, niechże Go pochowają jak króla.
Najszczersze kondolencje rodzinie i bliskim składa Wojownik Amnu vel Aregoth.
Wstępnie wiadomo ze Mariusz będzie palony.. I pogrzeb będzie pomiędzy czwartkiem a piątkiem... Mam takie pytanko czy pojawi się delegacja wojowników? Wyniki sekcji beda jutro.
Najszczersze kondolencje. Mimo iż nie znałem go osobiście oraz mimo że za często forum nie odwiedzam strasznie przykro z powodu śmierci jednego z najstarszych, najbardziej doświadczonych i lojalnych wojowników, ludzi jacy grali razem z nami.
Jasna cholera... Jak przeczytałem to na forum BG to myślałem że po prostu sobie postac usunął... A tu sie okazuje że zmarł człowiek legenda jeśli chodzi o wojowników.
Nie wiem co napisac... pamietam jak wprowadził mnie do BG jakieś 5 lat temu bodajże..eh...
Naprawde cieżko w to uwierzyc.
Z jakiej racji maja go palic ?
Najszczersze kondolencje dla calej rodziny Mariusza, Wielkiego Wojownika
_________________ It's nice to be important, but more important is to be nice
W sumie go nie znałem... bardziej z czyiś ust i z for... Najszczersze kondolencje. Szczere, bo mimo braku jakiejś więzi z nim, zatkało mnie i przybiło.
Nie wiem co powiedzieć...
Bez wątpienia odszedł jeden z Największych wojowników...
Podobnie jak spora część poprzedzających mnie osób nie znałem go osobiście, a wyłącznie za pośrednictwem forum...
Jednak ta wiadomość przybiła mnie.
Przyłączam się więc do reszty społeczności i składam wyrazy współczucia i kondolencje rodzinie.
Pogrzeb odbędzie się w poniedziałek o godzinie 16 w kościele na Dąbrowie Narodowej po mszy zwłoki zostaną odprowadzone na cmentarz parafialny na osiedlu łubowiec.
Gryyy. Mariusz zostanie pochowany tak blisko domu mieszkał niedaleko tego cmentarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum