To tylko 5%. Nic wielkiego Pamiętam walki z najemnikami an s2 gdzie wystarczyły 4 tury. A ze mucha moczarowa ma 36lvl i obrazek demona furii to... tak, lubię painta ^^
Sidan
Rycerz
Zloto
Wysłany: 2010-03-20, 23:18
Mnie powalił pierwszy demot Maxa ;D
Reszta też jest dobra^^
Aż sama pomyślę nad jakimś
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Ale nie rozumiem całkowitego pomieszania statów, używałeś funkcji wojownicy.random()? Te statystyki wyglądają na robotę Monty Pythona - mniej więcej tak samo trzymają się kupy
Sidan
Rycerz
Zloto
Wysłany: 2010-03-22, 19:41
Specjalnie czekałam aż się skasujesz
A tak na serio to nie robię screenów na zapas, jak mi coś wpadnie do głowy to wtedy działam.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Sidan
Rycerz
Zloto
Wysłany: 2010-03-28, 14:01
Ahaha, ale po kolorach tarcz widać, ze to bordo znów coś namieszało
Ula, Twój jest z kolei taki prawdziwyyyy - piękne:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum