Do napisania tego tematu zainspirował mnie Azareus, swoją dyskusją O tym co bedzie dalej.
Jako że moim zdaniem stworzenie innych gildi niż te obecne w niczym nie pomoże i nie przyciągnie nowych graczy.
Otóż zgłaszam sie z oficjalna prośbą do wszystkich graczy którzy mają jakiekolwiek pomoce ( staty besti/postrachów , liste wypadajek , kalkulatory ),
oraz cokolwiek co pomogłoby nowym graczom w rozpoczęciu rozgrywki o udostępnienie ich dla wszystkich.
Jezeli ja inspirowałem to nie chce siedzieć za Ciebie w więzieniu.
Statystyki bestii? Może być. A właściwie jest na każdym forum szkolnym. Jak coś to można postrachy dać.
Wypadajki? W sumie też na szkolnych, ale można zrobić listę publiczną. Do wykonania.
Niestety, nie rozwinął skrzydeł do tej pory, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany włączeniem się w reaktywację i rozwinięcie tego sub-serwisu gry to proszę o kontakt.
Jak dowództwo nie ma nic przeciwko, to mogę udostępnić część 'naszej' strony dla gości (może być wybiórczo - np. tylko staty mobów/postrachów bez możliwości edycji czy wypadajki). Dla mnie nie ma problemu. ;)
Właśnie myślałem o tym, aby udostępnić listę wypadajek jaka dotąd w BG zrobiliśmy. Albo zrobi się na forum czyt: przyklei tutaj, albo jak mówisz, część udostępni sie dla gości :p Myslę że coś takiego jak staty potworow, wypadajki i te listy kto kogo ile zabił można udostępnić
To jest absolutnie publiczne, szczególnie że to jest tylko przeróbka strony Bolivara (bo ja nie mam bezpośredniego dostępu do takich danych).
http://fayl.byethost14.com/seavran/mobstat.php
Cytat:
To chyba Ogejowców sciągniecie, bo ja przez 3 ery nie tknąłem żadnego "kalkulatora"
A ja przez 3 ery nie tknąłem żadnego OGeja. Jaki to związek?
Poza tym nikt nikogo nie zmusza do patrzenia na dane czegokolwiek. :)
Ja tam gram od III ery a i kalkulatora nigdy na oczy nie widziałem nie chciałem widzieć i nadal nie chcę. Woje to dla mnie gra w którą gram dla rozrywki, a nie całe życie żebym sobie jeszcze staty obliczał czy cokolwiek. Woje to dla mnie 15 dziennie wyklikania tur, kupienia eq itp + 30 minut na forum gildyjnym (chyba, że sesje se robimy to wtedy dłużej )
Ze starego forum mojej gildii powinienem znaleźć staty potworków + jakieś porady dla początkujących. Zgłaszam chęć przystąpienia do realizacji projektu xD
Mam nadzieje że będzie działać. Są tu listy bestii, postrachów, grup, wypadajki i questy (przy czym w questach mogą się trochę nagrody nie zgadzać, bo część była wzięta ze starego s2). Uprzejmie proszę o niehackowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum