Jak CA?A ma być po Twojej to ja nie chcę
Wstrętny samolub xD
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Poczekam jeszcze na tego nocnego marka i jutro wrzucę
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Zagłada! Apokalipsa! Moda na sukces w sześciu aktach wierszem pisana!
Liberatox [138] vs Xelion Błękitny Tyłeczek [142]
No co ja tu mam? kolejny berek? Nie zebym nie lubił bawić sie w berka. Ale pamiętam to ze zwiewałem przed całkiem szybkim gościem a nie spasionym krasnoludem. brrr, barboberki berkobarby, mutacje i dewiacja. Skutki spółkowania po kątach. Widać każdy stosunek z krasiem analny, bywa w skutkach dla pirata fatalny. Wypinam się błękitnym tyłeczkiem na takie zagrania, i zabawę w berka kończę pobitymi jajami. Po uderzeniu krasnal spoczął w szafie, gdzie jest miejsce każdego "mutanta". Toteż zabieram jego zwłoki na gruntowne odtłuszczanie. Parę zabaw ze schylaniem się po mydło na czas powinno go odchudzić z nadwagi HPków i przywrócić należytą sprawność.
Pełny świadomości "ostrzyżeń"
(chwilowo ocenzurowane - zobacze ile dostane ostrzeżeń wieczorem) ta wojna , albo mogliście to zrobić miesiąc temu
- nie wygaśnie
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Wojna nareszcie zakończona, dziękuję Assowi, ze sie podstawił, umozliwiając nam wybicie wszystkich przeciwników.
Naszym fragmasterem dość nieoczekiwanie został mnich - Przysadzisty Tyłeczek udupił 5 wrogów, Akira i Xelion - po 4^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum