Hmm, to tak, jakby to powiedzieć, znowu mamy wojnę. Wpadnie ambasador to jakoś poważnie to wyjaśni. A mi się nie chce, bo zrobiliśmy szturm a mam nadzieję kogoś ubić.
Tak więc życzę obu stronom jak największej ilości fragów, innych zdobyczy a przede wszystkim dobrej zabawy :p
Kochani piraci, nie zabijcie mnie od razu, bo przyszłam sobie powalczyć choć parę dni xD
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Będziecie wiedzieć - to taka futrzana lama w puszce^^
I jestem kobietą, a nie błękitnym transwestyta xD
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Się Aza już tak nie chwal, żeś mnie w męskie ciuszki przebrał
Jak mogłeś mnie pogrubić... no niby wiem, że nie żyję, bo oczywiście ze wszystkich klas musiałam trafić na ryca, którzy mnie zawsze jadą jak chcą bez względu na ofiary dla randoma, ale pogrubienie kobiety to zbrodnia!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum