Ja mam zaliczone w zadaniu Skarb Latarnika "(4/4) Zjawa Rycerza[181]" mimo, że jeszcze żadnej walki nie wykonałem. Od razu uprzedzam, że żadnej grupy ze zjawą nie pokonałem, a nawet nie próbowałem pokonać.
Nie zauważyłem czy już wcześniej po tej poprawce było naliczone, ale dopiero dzisiaj pojawiła mi się wspomniana Zjawa w zasięgu, może to jest przyczyną nagłego 'zaliczenia' warunku zadania?
Bo fix polegał pewnie na tym, że wszyscy mają 4/4, niezależnie od tego czy go bili. W sumie dla questa nie robi to dużej różnicy, bo i tak trzeba ubić mocniejszego potwora niż ten, a ważne że jest teraz wykonalny.
Zabiłem Loluma 5 razy ale nie naliczyło go w Passe gdzie potrzeba ubić go tylko raz. Nie wiem jak w Zilli bo nie mam obka.
Jednym słowem jest to samo co z tą nieszczęsną Zjawą Rycerza.
s1
Sidan
Rycerz
Zloto
Wysłany: 2010-01-24, 12:16
Już mi się ryby psują
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Sidan
Rycerz
Zloto
Wysłany: 2010-01-24, 12:35
Udało mi się skończyć questa - działa^^.
Dziękuję Ci bardzo.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum