Otóz nie podoba mi sie mozliwosc zmiany podatków po wejsciu do gildi dla obecnych członków
Taki mały problem mam na s2 załozyłem postac weszłem do szkołki gdzie podatki wynosiły zero \
zalogowałem sie pare dni pozniej i za odejscie z niej jest teraz 2000
Wszystko poienie tylko w szkole jestem sam a na podatki zgadzałem sie takie jakie były gdy do szkoły wchodziłem
Tak samo moze byc pozniej mistrz gildi "pożre" sie z innymi cżłonkami ale ze dalej chce mistrzowac ustawia 500k za odejscie ......
Podatek wyjściowy w gildii masz taki, jaki był w momencie Twojego dołączenia (przynajmniej tak powinno być, nie sprawdzałem :P ).
A w szkołach jest ustawione na sztywno 2k za odejście żeby nie skakać pomiędzy szkołami (np. przed turniejem).
Podatek wyjściowy w gildii masz taki, jaki był w momencie Twojego dołączenia (przynajmniej tak powinno być, nie sprawdzałem ).
A w szkołach jest ustawione na sztywno 2k za odejście żeby nie skakać pomiędzy szkołami (np. przed turniejem).
w 1 dniu na pewno podatek był zerowy ...............
i o to mni chodzi:) że wszyscy z gildi przeskoczyli jak było 0 podatkiem D: a potem podskoczyło i jesten sam
Chyba mylisz podatek z kwotą odejścia.
Podatek to ile % złota ze stworów idzie na gildię/szkołę i faktycznie był i jest zerowy.
Kwota odejścia to ile trzeba zapłacić żeby opuścić organizację. Od jakiegoś czasu jest 2000 w związku z tym co napisał Fayl.
A sam jesteś i sam byłeś bo pozostali wybrali inne szkoły a nie poodchodzili
i o to mni chodzi:) że wszyscy z gildi przeskoczyli jak było 0 podatkiem D: a potem podskoczyło i jesten sam
Nie było 0. od samego startu było 2k na 100%.
W szkołach nie ma podatków od złota zdobytego na bestiach. Jest natomiast podatek za odejście wysokości 2000. Dołączając do szkoły, trzeba się liczyć z tym, że by odejść należy zapłacić 2k złota. To nie jest żaden błąd. Tak jest już od dawna.
Nie było 0. od samego startu było 2k na 100%.
znaczy twierdzisz że te osoby co były wtedy w szkole zapłaciły po 2k zanim osiagneły 10 lvl?...?
I nie było na pewno od poczatku 2k za odejscie bo zwracałem na to uwage ::>
A sam jesteś i sam byłeś bo pozostali wybrali inne szkoły a nie poodchodzili
chyba masz zwidy bo sam nie byłem i do niedawna sam byłem
Cytat:
To nie jest żaden błąd. Tak jest już od dawna.
Nie twierdze że to jest błąd ale głupie jest zmienianie podatków dla tych którzy juz sa w szkole gildi kazda zmiane powinno sie kazdo razowo akceptowac .....
Świtek, a nie pomyślałeś, że ci gracze wcale nie przeszli do innych szkół tylko po prostu skasowali postacie?
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum