No nie wypowiecie kolejnej bo jedna sroga porażka wam starczy a nas ta wasza porażka ugruntowała w pełni że w tej erze nikt nie pokona Błękitnych no i chyba to już zrozumieliście że tak w tej erze wygląda rozkład sił
Ale tak czy siak spotkamy się na kolejnej wojnie bo w końcu złoto nam potrzebne jest
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Cieszę się niezmiernie ,że wasze zacne błękitne Zadki w końcu ruszą do nas w przyszłej wojence:P Złota ci u nas dostatek
Tam zaraz niepokonani- nie lekceważcie Złotego Legionu:)
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
ale my się nie obrazimy jak skapitulujecie bo bronić już nie chcecie a o szturmach nie wspomnę!
Przegralibyście chociaż tą wojnę w taki sposób że wycięlibyśmy was w pień co z resztą zrobiliśmy teraz ponoć zostały u was jakieś duchy co wiecznie śpią
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
A ta wojna nadal trwa... cóż widze że BG tak bardzo boi się Piratów że nawet nie chcą wygrać tej wojny
Spoko, i tak wam skopiemy cztery litery prędzej czy później
A ja powiem że w większości piraci to banda pyszałków zaczynają wojnę, dostają łomot i wrzeszczą że przeciwnik leżącego butem nie dociśnie do ziemi Wy sobie flejmujecie to ja sobie tez mogę co nie? jak zaczęliście to ja skończcie, to nie jest cholerna biedronka że wam słitaśny pokemonek zapakuje cukierki w foliowa torebeczkę Albo jesteście piratami z krwi i kości albo lolitkami opitymi rumem i ubranymi w brudne sukienki aby się pokazywać jaka to galerianka z niej
Już nikt do mnie listów nie pisze, może chociaż się pokłócicie trochę?
Bo dodam do ignorowanych *ta groźba zawsze działała*
A tak na serio, to skończcie tą wojnę, bo my też sobie coś chcemy klepnąć, a jesteście jedynymi gildiami, które mają rozbudowane koszary^^
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie wiem po co to przeciąganie wojny, wygraliście to zbierzcie łupy i wróccie do siebie. Pozatym jak tak bardzo potrzebujecie złota i naprawdę czujecie sie tacy mocni w tej erze to pokonajcie nas w ataku. Dla nikogo niespodzianką chyba nie jest, że wojne obronną prowadzi się łatwiej.
Aza nie po to jest kilka możliwości wygrania wojny ( jeden warunek akurat spełniacie ,żeby ją wygrać).
Wiemy ,że przegraliśmy:)
A po co mamy my ją kończyć? Żebyście pisali że ją poddaliśmy?
Nie odbierzemy wam honorów jedynej Gildii, która poddaje wojny z "widzi mi się".
Skoro wy nie skończycie to jest to ostatnia wojna w tej erze
I mogę też przyznać ,że w tej erze nikt Piratów w ataku nie pokonał Ha
P.s przez najbliższe 100 lvl się nie rozbudujemy ,więc więcej siana nie dostaniecie:P
A im dłużej czekacie tym mniejszą zdobycz macie
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum