Prawdę mówiąc mniej istotne jest które z rozwiązań byłoby tu lepsze, bo jeśli ktoś atakuje potwora questowego to (imho) raczej ma z nim duże szanse i te kilka dodatkowych walk nie robi takiej istotnej różnicy.
Tyle że na razie nie działa w ogóle, a to już przeszkadza.
Tak, to to.
Tylko dodatkowo tym razem (tzn na s1) pojawił się kolejny mob dwuquestowy, czyli Lolum [208] (P) z którym najprawdopodobniej będzie to samo.
Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2010-01-03, 20:24
Mam mętlik. Nawet nie wiedziałem, że ja naprawiałem tamten problem. Przeanalizuje i poprawie najszybciej jak się da. Tak to jest jak się robi za dużo rzeczy na raz... Przepraszam Panowie.
Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2010-01-03, 20:33
Poprawiłem... Nie jestem do końca pewien czy w ten sposób to rozplątaliśmy ostatnio bo nie znalazłem takich wpisów bezpośrednio w pliku aktualizującym bazę co dobę na s2... Wszystko okaże się po północy. Proszę o informację gdyby to nie przyniosło oczekiwanych rezultatów (ewentualnie sam się dowiem jak się wszystko po północy wysypie ). Jak to nie rozwiąże problemu to będę grzebał dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum