...skoro powinny być poza zasięgiem wszystkich graczy (max. zasięg to 137 lub 138)? Do wszystkich oprócz Ogra Myśliciela można przyjąć, że ktoś atakował ich w grupach (chociaż wygrana z grupą gdzie jest Ogrzy Postrach jest chyba dość mało realna na razie?), a sam Ogr Myśliciel chyba nie jest w żadnej grupie więc już w ogóle nie mam koncepcji. :)
Okej, tym razem na pewno są tu jakieś przekręty (nie wiem czy w danych w rankingu czy w samej grze) - ktoś walczył już z Sulimirem Nekromantą [170], a maksymalny zasięg ataku na chwilę obecną to [164]. Jako że to postrach to na pewno nie jest w żadnej grupie, więc nie ma możliwości żeby go normalnie zaatakować.
Edit ~ miało tam być [164], nie wiem czemu 166 napisałem. :P
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Ostatnio zmieniony przez Fayl 2009-12-20, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Na pewno się da, tylko że ja nie mam dostępu do bazy, więc takiej możliwości nie posiadam. Ten ranking to jest tylko przetworzona strona Bolivara - jeśli chcemy mieć podobną ale z questami, trzeba się uśmiechnąć do teamu. :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum