Po co ucięto mu ilość punktów ze 108 do 102? Jeśli już to należy sprawdzić na bazie, która walka się zdublowała i tą drugą właśnie odjąć. Bo tak to można mu i 150 punktów przypisać. No a w przyszłości ten skrypt aby więcej problemów nie było.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-15, 12:01, w całości zmieniany 1 raz
Serwer retro, Po Nentii Tyłeczek ma o jedną walkę za dużo. Obie wygrane, więc chyba wystarczy skasować ostatnią.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Lathea, w ramach tego, że nie było spotkania, a ja właśnie pokochałem Ciechana i przetestowałem go w znacznej ilości (dobrze, ze FF poprawia błędy...)... zrobiłem poprawę...
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
No ja dzis inne marki niz Ciechan wielbiłam, ale nie zmienia to faktu, ze bardzo Ci dziękuję^^
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum