Sprawdzałem czy wszytko to za co jestem odpowiedzialny działa prawidłowo i tak właśnie jest stąd te wszystkie komunikaty. Znalazłem przyczynę problemu i przekazałem do analizy odpowiedniej osobie. Myślę, że problem tym razem zostanie rozwiązany raz na dobre
Nooo tyle razy mi się dopisali cóż Ci poradzę. Już nie źlamdajcie jak małe dziewczynki. Pisałem, że już wiem o co kaman i że zostanie naprawione.
Zresztą chcieliście - macie
Zaraz wszystko wróci do normy z wyglądem.
Właśnie szukamy rozwiązania tego problemu... Najprawdopodobniej w środę (jutro lub w poniedziałek będzie oficjalne info) dokonamy pewnego testu. Spowoduje to m.in. dodatkowe 120 tur i pozostałych walk na hardzie. Dlatego warto będzie wyklikać turki i mieć puste konto.
Więcej informacji jutro lub w poniedziałek.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum