Aaa. Znaczy siłkowcy po prostu nie widzą broni przeznaczonych dla innych klas jeżeli dobrze zrozumiałem?
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ale są jakieś minusy za korzystanie przez takiego np. łowcę z broni 2r, czy jest to uwarunkowane tylko punktami? Bo jeśli to drugie... to niestety, pomysł chybiony
Na broń dwuręczną jest narzucone ograniczenie klasowe. Bez kar mogą jej używać tylko barbarzyńcy, berserkerzy, rycerze i najemnicy.
i to mi się podoba zresztą bardzo dobry pomysł na przedmioty dla klas z żywotnością w końcu dają rozsądne ilości trzeba tylko sprawdzić jak się gra według schematu 6 punktów w klasowe atrybuty i jeden punkt gdzieś walnięty w resztę
edit: ale dodajcie jakieś ostrzeżenie że nie można tego używać żeby ludzie nie tracili bez sensu złota
Nie lepiej zrobić postać od razu na tym +/- 100 lvl ? Zamiast psuć zabawę innym graczom ? Pewnie wielu się nadziało, więc proszę o rekompensatę za to (graczom, którzy się wtopili).
I czemu nigdzie nie pisało o jakiś ostrzeżeniu, żeby nie atakować członków Teamu ?
Robiliśmy coś z Bolivarem i potrzebne było do tego podniesienie poziomu postaci. Miałeś akurat pecha bo zaatakowałeś zanim postać wróciła do pierwotnego stanu. Nikt poza Tobą się nie nadział, bo tylko Ty jeden zdążyłeś zaatakować zanim zalogowałem się na postać po zmniejszeniu poziomu i się zresetowała do normalnego stanu. Walkę treningową i turkę Ci przywróciłem.
Nie widzę jednak potrzeby złośliwych komentarzy, bo w tym wypadku wystarczy prośba o przywrócenie treningu i tury. Nikt problemów z tego powodu robić nie będzie. I proszę pamiętać o tym na przyszłość.
EDIT: dla jasności, odjąłem mojej postaci te 20 pkt expa, które otrzymała na tym ataku
Ostatnio zmieniony przez Phil 2009-11-13, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Tak a propos to na s1 pierwsze miejsce w rankingu najskuteczniejszych zajmuje Skaza z 10 wygranymi. Nie znam statów, ale mimo wszystko dobrze wiedzieć że to nie jest 'naturalna' postać.
Już kiedyś była propozycja żeby postacie testowe były jakoś specjalnie nazwane, ale team nie chciał.
Nie nie, to że jest pierwsza w rankingu jest sprawą drugorzędną - chodzi o to że ma 10 wygranych i 42 poziom = jest stworzona sztucznie a nie prowadzona przez gracza. Takie ostrzeżenie odnośnie postu Gregora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum