To może i ja przybędę, o ile Cerusiowi nie przeszkodzą moje łuskowato zakończone plecy? Ale to się jeszcze okaże gdyż server jeszcze nie wystartował, a do osiągnięcia 75 poziomu jeszcze daleka droga
Mi tam nic nie przeszkadza, mogę nawet umyć Ci plecy Biorąc pod uwagę, że Retro nie posiada tych trybów skomplikowanych, to wolniej się będzie levelowało... chyba, że o czymś nie wiem i exp jest podniesiony? Ale Korpus ma przede wszystkim uczyć i bawić Zatem nie widzę przeszkód, by się na forum zamelinować już nieco wcześniej Szczegóły pojawią się wraz z kolejną reklamą gildii
Oj dawno to było, dawno i przyznam szczerze, że nie byłem aktywnym członkiem ówczesnego TKNu i nawet nie pamiętam kim wtedy grałem Jeśli w ogóle o mnie piszesz, bo nie wiem skąd wyciągnąłeś tę informację
Nie wiem czy wszyscy, ale mam niejasne wrażenie, że "ogarnąłem" politykę wojów i samych graczy niemal perfekcyjnie, czego nie moge powiedzieć o pewnych poszukiwaczach którzy nadal nie potrafią określić mnie w II erze Co do for, ja czytam. I to nawet te "martwe" (tak, na TP tez wchodzę ;d). Ale nie o tym tu mowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum