Czy pierścień Gracjana na pewno wypada z Froga? bo powoli mnie nudzi bicie go skoro 34 razy leżał a pierścienia na łapce nie miał.
Ogólnie to 66 razy dostała po dupce drużyna pierścienia i pierścienia nie mają
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Mi za siódmym Ale miałem podjarke, jak z opowieści wynikało, że wydropić go to taki hardkor, a mi tak szybciutko wypał Pamiętaj Emilu, cierpliwość jest cnotą
ja jestem cierpliwy tylko zastanawiam się czy jest sens jeszcze robienia tego questa skoro postrachy to mogę bić te co się pokazują a nie 30 leveli w dół ale jeszcze dam sobie czas do soboty powalczyć o pierścień
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie taki kardynalny. Czasem opłaca się we dwóch zbić postracha, którego samemu by się biło za kilkanaście poziomów - oczywiście, jesli jest potrzebny do zadania i nic z niego ma nie wypadać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum