Moi drodzy, ponieważ jest kilka opcji, które można teraz wprowadzić, a wszystko na raz ciężko jest zrobić, postanowiliśmy zapytać Was o zdanie. W ankiecie podane macie propozycje nowych elementów gry, które mogą zostać wprowadzone. I tak oto drogą demokracji wybrana zostanie najbardziej pożądana przez Was opcja.
Podane w ankiecie elementy gry wprowadzane będą zgodnie z liczbą głosów otrzymaną przez graczy. Tak więc wszystko to pojawi się w grze, a kolejność zależy od głosu ludu
Gdy ankieta dobiegnie końca, bardzo proszę o cierpliwość. Nie zostanie podany żaden deadline (chyba, że w opcji ankiety jest podane inaczej), zmiany będą wprowadzone w swoim czasie, po uprzednim starannym napisaniu i przetestowaniu. Osoby odpowiedzialne za wprowadzenie tychże elementów postarają się wykonać zadanie najszybciej i najlepiej jak potrafią, jednak życie pełne jest niespodzianek i chcemy uniknąć zobowiązywania się do konkretnych terminów
Uczulam, by nie marudzić Bo jak wszyscy wiemy, marudzenie jest przyczyną zła na świecie i wpływa demotywująco na osoby pracujące nad daną rzeczą. Skoro dane jest Wam słowo, że rzeczy te pojawią się w grze, to zapewniam, że tak będzie. A jeśli zaczniemy się nawzajem poganiać, raczej mizerny przyniesie to skutek.
Tak więc zawrzyjmy układ o obustronnej pomocy, by dla nikogo nie skończyło się to rozczarowaniem i nerwami
Brakuje takich, rzeczy, jak widoczność organizacji w innych miastach itp.
Temat zamknięty nie jest, więc zakładam, że dyskutować można
IMO najważniejsze jest poprawianie questów tak, by nie zniechęcały. Czyli np. plecak.
Możliwość sprzedawania umagicznionego sprzętu, bardzo się przyda i zmieni zasady gry w trakcie ery, co jest moim zdaniem sporym plusem. Ale jeśli ma być wprowadzone na s2, to równie dobrze może poczekać na restart s1. Po prostu nie wierzę, by grało tam tyle osób, aby opłacało się tam taką opcję umieszczać. Ale mogę się mylić
BTW, z tego co pamiętam, jak miało to wyglądać, to przy opcji wystawienia na targu przedmiot miał tam zalegać w nieskończoność. A gdyby tak np. po 2 tygodniach automatycznie wracał do plecaka? Pozwoli to przemyśleć decyzję gdzie, go wystawić i uwolni targ od przedmiotów zalegających tam od początku ery.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Vallo
Zloto
Wysłany: 2009-11-04, 15:48
Chyba założę trzy konta:P
ZA dużo zaproponowaliście:)
Linki referencyjne - 1gr do wojofunduszy za kiknięcie
Gdybyście mieli coś z tego to spoko, 3zł mnie nie zbawi a klikać się nie chce:)
Możliwość sprzedaży umagicznionego sprzętu na restart S2
NIe rozumiem Pytania
Pojawienie się informacji o przedmiocie questowym w plecaku
-Yeah
Walki GvG bez konieczności przebywania w jednej lokalizacji członków GU
-I tak nie robie
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Linki referencyjne - 1gr do wojofunduszy za kiknięcie
Gdybyście mieli coś z tego to spoko, 3zł mnie nie zbawi a klikać się nie chce:)
Pośrednio taki zabieg powoduje zwiększenia świadomości o grze - po prostu więcej osób wysyła linki i pojawia się więcej graczy ;-)
Albo ktos uzywa bota i nabija sobie kase
Warunek 1gr : osoba ktora wejdzie poprzez link referencyjny musi miec postac na przynajmniej 20 lvlu
Jak mozna pisac co by sie przydalo zminic/dodac w wojach to napisze
Moze ktos to wezmie po uwage
Walki GvG bez konieczności przebywania w jednej lokalizacji członków GU
reszta mnei nie interesuje.. zrobienie linkow referencyjnych to jak zrobienie o game lub blood wars sorry ale tylko dlatego gram w wojow ze tymi grami NIE SA i mam nadzieje ze nie beda chociaz wszystko wstazuje inaczej
Bolivar namierz coś takiego jak Tasker, który zapisuje i odtwarza określone ruchy myszy. I jak dowiedziesz, że to Tasker a nie nawiedzony gracz, który rzeczywiście siedzi i klika?
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Po pierwsze najważniejsza sprawa - z jednego IP możesz tylko raz coś doładować - kolejne kliki nie są brane pod uwagę (będzie to w regulaminie).
Po drugie... sposób 1 na sprawdzanie pewnych danych.
Po trzecie... sposób 2 na sprawdzanie pewnych danych.
Jeżeli ktoś przeskoczy to to jest naprawdę dobry i jego umiejętności są warte kasy którą bezie miał na koncie.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Co do wojofunduszy i referencyjnego, zastanawiałam się, czy rozwijać wizję tego, jak to było ustalane, ale wolałam nie podawać wszystkiego na tacy Uwierzcie mi, że będą zabezpieczenia i w minimalnym stopniu ograniczenia.
Sigmar niestety, ale czasami trzeba zrobić krok naprzód.
Tak sobie właśnie pomyślałem, że nie rozumiem, dlaczego w tej ankiecie znalazły się linki referencyjne. Podejmowanie decyzji kierując się zdaniem graczy to IMO dobra rzecz.
Ale decydowanie o nowościach i usprawnieniach w grze to jedno, a podejmowanie decyzji marketingowych to zupełnie co innego.
Jeśli uważacie, że linki referencyjne zwiększą liczbę nowych osób i że gra jest dla nich na tyle przyjazna, by się nie zniechęcili na samym początku, tylko z nami zostali, to może to powinien być Wasz priorytet, jako twórców?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum