Nie wiem co inni na to, ale mi brakuje w gildii czegoś takiego jak tablica ogloszeń gdzie mistrz(lub osoby upoważnione) mogą wpisać jakieś informacje, które byłyby dla wszystkich do przeczytania. Bo jednak poczta to trochę za mało. ?atwo to usunąć. A jednak nie każdy gracz chce bawić się w fora i szukać informacji w dziesiątkach postów...
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-28, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Takie coś było w... IV bądź V erze i na pewno ułatwiało życie, niektórzy nie udzielając się na forum przynajmniej w samej grze mogli się dowiedzieć jakichś newsów.
Można by zrobić ponownie tablice ogłoszeń w gildiach, by tam wypisywać np. rangi i wymagania niezbędne do ich zdobycia, lub jakieś śmieszne texty o np. sprzedaży łuku czy tam czego innego! Taki czytelny spis rang na pewno by się wszystkim członkom spodobał i ułatwił ich otrzymanie!
_________________ Ja lubię po prostu pomagać... najczęściej szczęściu !!!
KoniAK, po raz kolejny przekraczasz granicę. W otwarty sposób prowokujesz, a tutaj nikt nie będzie się bawił w zgadywanki. Nie pisz potem w odwołaniu, że chciałeś napisać coś miłego, bo cenzuruje się rzeczy zakazane...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum