Jako, że grałem w sporą liczbę tekstówek, czy to dla przyjemności (głównie Wojownicy tu na myśli i kiedyś jeszcze kilka), czy to dla "doświadczenia" (jak się skrobie Wojaków to potrzeba mieć ogląd ). Niedawno patrzałem zagraniczną grę "eRepublik".
Dzisiaj patrzę na firmy na sprzedaż, a tu coś z logiem jednego z potwora w Wojownikach. Myślę sobie "a, zaraportujemy tutaj", a tymczasem patrzę dalej a tu całe towarzystwo:
No mogliście się chociaż pochwalić, że też gracie, skoro były liczne tematy w offtopicu o różnych grach
Zależy ilu gwiazdkowa firma. Zresztą sprawdź sobie czy jest jakaś ciekawsza oferta leniwcze!
Jeżeli tak to mały szantażyk i zarabiasz więcej, ewentualnie zmienisz pracę.
A ja Was zaskocze bo w Polsce A niech mi te dziady z pogu kasy nie oddadzą co to im pożyczyłem na wojnę... 3g poszło się za przeproszeniem tentegować. A wojny jka nie było tak nie ma. A ja już sobie kilka giwer q5 kupiłem
O dziwo juz mialem pisac do dyrektora, ale dostałem podwyżkę do 6.4 :d Co do POGu wiadomo było, że Niemców nie ruszymy Ja na szczęście nic nie wpłacałem, bo ta afera czymś mi śmierdzi. Widać tez po tym, ze zamiast pomagać edenowi w manitou to polecieli wyzwalać Koreę, pewnie dla zatarcia złego wrażenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum