może się nie znam, ale mi tam wyraźnie pisze, że dostałeś 22 expa a przeciwnik... 5.5
(patrze na wiersz "Razem dosw:" bo w tabelce na dole to zawsze źle podawało exp na treningach - ponoć błąd wyświetlania)
No ja tam nie wiem jak tobie, ale mi ZAWSZE (poza tym przypadkiem) pokazywało dobrze zdobyte doświadczenie w treningu w ataku w tej tabelce na samym dole, więc zgłaszam, bo jest to błąd. A jeżeli to błąd wyświetlania to może by go naprawić?
A jeżeli to błąd wyświetlania to może by go naprawić?
Po co? Przecież wszyscy o nim wiedzą, to może zaburzyć ich tok myślenia i spowodować stały uszczerbek na zdrowiu lub życiu (a uszczerbek na życiu to poważna sprawa, serio).
A poza tym... Widzę, że ktoś tu nie umie grać i zwala wszystko na wyimaginowane błędy, o których wszyscy wiedzą... Nieładnie, Panie Talphion, nieładnie... I co by powiedziała babcia, jakby się o tym wszystkim dowiedziała?
Szczerze powiedziawszy, sam jestem ciekaw, która z ramek podaje prawdziwe informacje.
_________________ "Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy."
Czasem zdarzają się pewne anomalie w wyliczeniu doświadczenia, które otrzymuje postać, jeśli wkład własny jest niższy niż 100%. Osobiście nie orientuje się dlaczego czasem ów wkład jest niższy niż 100%, może ktoś kto zgłębił kod walki potrafiłby odpowiedzieć na to pytanie.
Co do złego wyświetlania. Ma ono miejsce tylko wtedy gdy atakujący przegra walkę. Jeśli wygrywa ją, to wyświetlanie jest prawidłowe.
Jak walcząc 1 na 1 i pokonując przeciwnika wkład może wynosić 97%? Co? Pomodlił się i przeciwnika w zadek ugryzł komar? Albo przeciwnik był pijany i wtedy wersja Cerka pasuje.
Ps. Aha, żeby nie było, ja o tym błędzie nie wiedziałem
Khhagrenaxx, jak piję w dwóch to jak wkład może wynosić po 50% (zakładam równowagę w piciu) ;-).
Przyznam, że nie zajmowałem się walką i nie wiem jakie są różnice w walce z przeciwnikiem równorzędnym, a przeciwnikiem słabszym (czy np. rozbrojonym). Nie mi w to wnikać, ale na tyle ile znam życie to wszystko rozbija się o zaokrąglenia.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum