To jeszcze zależy jaką się gra klasą ;-) Grając np. berkiem nie ma znaczenia w jakiej jesteś gildii ;-) Jak nie ma rycków z podpaleniem to nikt nie będzie trenował na berku ;-)
Philu, a co z propozycją expa treningowego a la ten z V ery? To było idealne rozwiązanie, na dobrą sprawę nawet bieganie z kijem było wyeliminowane w ten sposób, bo się nie opłacało, to było takie... wolnorynkowe Wszystko regulowało się samo i było elegancko
Mef, ale... w ostatecznym rozrachunku się nie opłacało i raczej nikt by tego dziś nie uskuteczniał z tych co pamiętają tamte czasy Ale chyba wszystko się pozmieniało w tej erze po V i raczej nie będzie się dało do tego wrócić. Choć tamten wzór naprawdę był idealny, nie trzeba było straszyć karami za kije, nie trzeba było się zajmować samemu banowaniem, wszystko samo się regulowało
Przecież nigdy nie zapomnę jak nie posiadałem się z radości, gdy do Veass doszedł na miesiąc Walgo
Była nawet jeszcze lepsza propozycja na wzór, ale ze względu na konstrukcję walki i systemu obliczającego doświadczenie nie ma możliwości wprowadzenia go bez gruntownej przebudowy samej walki (tak przynajmniej zrozumiałem z tego co mi powiedziano kiedyś). A jako, że to dość delikatna sfera gry dopóki działa bez zarzutu wolimy w tym nie grzebać ;-)
I dobrze. Mimo, że gram berkiem i zazdroszczę biernego expa innym klasom to więcej nabijam na mobkach niż oni na biernym. Nie przypominam sobie żadnego gracza jadącego na biernym expie w topie, więc problemu moim zdaniem nie ma.
Nie przypominam sobie żadnego gracza jadącego na biernym expie w topie, więc problemu moim zdaniem nie ma.
najemnik w gildii pełnej palków
pod koniec ery można było zyskać na biernym expie nawet do pół poziomu w ciągu dwóch dni... zwłaszcza w piątki, gdy palki sklikywały całotygodniwe zapasy, widok 30 - 40 przegranych walk obronnych w karcie walk był normą
Jak byłem w PMC na wojnie to jednego dnia potrafili mi 40% wbić. Min. dlatego na koniec wyprzedziłem Irmo mimo iz wtapiałem parę razy z 1vsG. Jak się Desmond sklikiwał i zrobił na mnie 36 treningów to sam wbił mi ok. 10%.
I dobrze. Mimo, że gram berkiem i zazdroszczę biernego expa innym klasom to więcej nabijam na mobkach niż oni na biernym. Nie przypominam sobie żadnego gracza jadącego na biernym expie w topie, więc problemu moim zdaniem nie ma.
Aidroksyda .........znaczy Tsumosso pamiętasz? )
No i exp fajny leci z biernego dopieor na wysokich lvlach:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum