Czyli rozumiem, że prawdopodobnie błąd się nie powtórzy, ok, dzięki.
Pozostaje pytanie czy to co owy błąd namieszał do tej pory bedzię poprawione czy zostanie jak jest? Chodzi mi głównie o liczbę zdobytych przez poszczególnych graczy talonów. Nie jest to super ważne ale dobrze byłoby wiedzieć
Na to pytanie już nie potrafię odpowiedzieć. Zależy to po pierwsze od naprawy problemu i od paru innych czynników. Okaże się na pewno o wyeliminowaniu błędu
Problem polega na Tym, że nie moge zawalczyć na Turnieju.. w kartach walki pisze "Turniej 0/7, gdy wchodze w Turniej to tam gdzie sa kwalifikacje i powinno byc przynajmniej paru oponentow widnieje tam sam z liczba 0pkt.. wchodzac w ranking K1 pisze ze mam 168 pkt..
wchodzac w "zawalcz w Turnieju" wszystkich przeciwnikow Mi zdublowało, a gdy klinke na obojętnie którego to pisze "Stoczono 7 walk", a sek w Tym, ze dzis zadnej walki turniejowej nie stoczylem..
Walczę z tym właśnie Panie kolego. Różne rzeczy się mogą tak naprawdę dziać. Prawdopodobnie dostaniecie po północy backupa z wczoraj i turniej wystartujemy jeszcze raz jutro. Przeynajmniej ja bym tak zrobił ale tak naprawdę wszystko zależy od Bolivara.
Z tego co widze, to chyba nie wszyscy tak maja, bo pare osob zawalczylo ze Mna.. Mam nadzieje, ze problem zostanie rozwiazany. i walki [dzis lub jutro] zostane normalnie stoczone..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum