Może nie s2 ale o turniej chodzi. Czy można atakować bezbarwnych na turnieju? Bo ja przypadkowo jestem bezbarwny i mnie atakują. Nie wiem czy tak ma być, czy to jakiś błąd.
_________________ Słowa są jak woda, im więcej ich lejesz tym mniej ich chcą...
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-20, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Opuściłeś organizację jakimś cudem w sobotę? Bo jeśli jakimś cudem tak to wszystko masz wyjaśnione. Jeśli nie to musiała stać się czarna magia. Tak czy siak to musiała być czarna magia.
Ale skoro nie s2 to piszesz o hc? Bo jeśli tak to tamten turniej i tak nie bardzo działa (np. wszyscy uczestnicy są zdublowani - może jedna 'kopia' jest aktualna, a druga nie (gildia sprzed tygodnia?)).
No HC, o HC
Skoro jakieś duble to sporo wyjaśnia, a tak wogóle to od samego początku na HC są problemy z turniejem, mam nadzieje że po starcie S1 ich nie będzie bo na razie masakra jest i tyle
_________________ Słowa są jak woda, im więcej ich lejesz tym mniej ich chcą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum