czyli tak wszystkie koszulki wyglądają? ja dwie zamówiłem... masakra
To było ostatni raz że zgadzamy się że ktoś tam to zrobi niż jakaś firma która ma o tym pojęcie!
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Wygląda jak... nie wygląda. Jeśli wszystkie tak wyglądają, to wstyd idzie się w takiej pokazać. W porównaniu do tych wcześniejszych, te wyglądają jakby ktoś naklejał kawałki samoprzylepnego papieru i przygrzewał żelazkiem. Fuszerka... Wykonanie, to można przeboleć, ale ten brak literki już przegina pałę.
No oględziny wykonane. Faktycznie jakość nie jest zbyt rewelacyjna. Na egzemplarzach, które do mnie doszły nie zauważyłem braku liter ale... Brak kropki w dwukropku, krzywo wycięte litery, dodatkowe kreski na koszulkach. Nie wygląda to zbyt estetycznie niestety.... Najważniejsze, że jednak wreszcie przyszły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum