Hm, ja tam się nie wcinam bo będę grał raczej tylko na retro, ale... Akurat to że podróże zjadały turki było dobre, moim zdaniem. Bo trzeba było trochę zaplanować to wszystko, żeby zrobić jak najwięcej jak najmniej tracąc
Myślałem, że wprowadzenie questów to będzie hit i muszę przyznać, że są fajnie zrobione, ale jednak to nie dla mnie . Próbowałem grać na s2 i dość szybko okazało się, że nie wyrobię z tymi questami i musiałem zakończyć rozgrywkę.
A więc w tej ankiecie jestem na NIE, ale podkreślam, że questy nie są złym pomysłem, tylko po prostu ja z nimi nie wyrobię (taka informacja ode mnie dla administracji ).
Hmm, od początku było wiadomo, ze to, co zostanie wprowadzone na s2, będzie na s1. Większość się na to zgodziła, również z questami. Kiedyś były narzekania że Woje to zwykłe nudne klikadło. Teraz sa pretensje, ze się za dużo klika. Od klikania będzie retro a na s1 będą questy. Co do tego, że na s2 jest nudno - to wina graczy a nie servera. Przez kogo nie ma wojen? No właśnie. Dla tych co nie chcą robić questów, będą mieli retro. A przecież nikt was batem nie zmusza do robienia questów. Tak, nie będzie się w topie, ale aby wejść do topu, bedzie trzeba się teraz postarać, a nie mieć szczęście podczas biernych treningów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum