Sami niepijący, chcący się wyspać...
Czy to na pewno ta sama ekipa?
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Spotkanie zakończyło się o 01:55, kkiedy Ja, Jehran, Jarred i (there is no) Spun opuściliśmy lokal.
Żecik a co do wierszyka liczmy sylaby... Żeby się rymowało musi mieć jednakową ilość sylab bo inaczej nic z tego, wprowadzając do tego realia:
Drży ze strachu Małopolska
Bo wyjechał Żet ze Śląska
Jest już troszeczkę pijany
Będzie całkiem naje****!
Ave Silesia Superstar
Edit: Wycentrowanie wierszyka, literówki.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2009-09-13, 11:33, w całości zmieniany 2 razy
Cienko... Żet już jedzxie do domu. A mnie boli głowa. I malo pamietam Wiecej niz killme na bank A Szilka to poranny uciekinier. Nie czekała jak wstane i nie pożegnała się. żal.pl
Heh, Kudłaty, masz rację oczywiście, ale ja wierszokletą nie jestem, a to jest parafraza piosenki Kaczmarskiego "Nawracanie Kniazia Jaremy" i do melodii pasowało tak jak było
Tak w ogóle to mało co pamiętam, ale po postach na forum veass widzę, że moje spotkanie zakończyło się w okolicach 3:30
Dzięki wszystkim, mam nadzieję, że za bardzo nie przegiąłem. Sława!
W wtorek planujemy wstąpić z Szilką w pewne miejsce, z przyczyn oczywistych nie podaje miejsca (są osoby które nie będą już zapraszane na spotkania które jako tako my organizujemy). Wyślę osobom zainteresowanym. Jak coś to pisać zgłaszać się Powinny być koszulki od Jenna (no bo sorry jeśli zostały wysłane to nie ma możliwości żeby w dwa miejsca nie miały zamiaru dojść w tak długim czasie) więc tym co będą rozdam.
Jest jednak duża ewentualność, że nie przyjdą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum