Uniemożliwia walkę w turnieju. Ale może w końcu będą zaległe, zeszłotygodniowe przejścia dla szczęśliwców, którzy w zeszłym tygodniu załapali się na turniej?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nieładnie. Po co tyle razy walczyłeś? Świadomy bugusing?
Bo jeśli ktoś nie walczył w zeszłym tygodniu, to do 20 mógł normalnie walczyć 7 walk z zeszłego tygodnia nie widząc różnicy. Dopiero o 20 turniej zresetował się dla wszystkich. I, co ciekawe, nagrody zostały przyznane za zeszłotygodniowy turniej (z wliczeniem osób walczących wczoraj do 20), a nie za wczorajszy po 20.
Khere chodzi o to że stoczyłem turniej a w nocy sprawdzając miejsce w rankingu miałem 0 pkt turniejowych. Pomyślałem że coś się zchrzaniło i wszyscy zaczynają jeszcze raz, potem zgłosiłem błąd.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-10-12, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Czyli, talonow za zajecie miejsc przed wipem walk turniejowych nie bedzie? I dostana je osoby ktore 2 razy turniej robily? Czy admini maja na to jakis inny pomysl?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum